Tudom, hogy baromsag de ez azert erdekelne. Ennyire magas kcal tartalom?
1 db MAGNUM. az van rairva, hogy Per (magnumjel) 260 kcal 13 %. Szoval ennyi a magnum 13 %-nak a kcal tartalma?? Mert 1 magnum 86 g, akkor ha ezt felszorzom,akkor valami 1700 kcal 1 magnum. Ez lehetseges? Akkro ennyire sok? megettem 1 magnumot, mert a fonokomtol kaptam ajandekba.
Eddig mag ezt ettem:
1 tanyer salata+paradicsom minden nelkul
1 tanyer fott karfiol+brokkoli minden nelkul
1 szelet csirkehus csak siman kis olajban sutve (kb 7-10 dkg)
1 szelet csirkehus rantva (rantas nem vastag rajta)(kb 7-10 dkg)
no meg most...ez az 1 magnum...
pfff
sok volt ez igy ma?
vacsi kb ez lesz: salata, paradicsom, fott brokkoli+karfiol, (1-1 kissebb tanyer) meg keves sajt.
A 13% valami másra vonatkozhat, pl egy átlagos felnőtt ember napi kalóriaszükségelének százaléka, ilyesmit szoktak a csomagolásra írni a kcal, fehérje, zsír, stb. grammja mellé.
Per magnum 260 kcal, azaz 260 kcal egy magnum annak alapján amit írtál. Kb reális is (nem tudom milyen fajta)
HÁHÁ :D LOL ezen nevettem egy sort... tudod mi az az "inbé"?
Egy magnumba 260kcal van, ne fossál :)
Nyugi:) Úgy van ahogy az első írja.
Semmi értelme nem lenne amúgy feltüntetni a magnum kalóriatartalmának a 13%-át:)
Akkor most ez hogy is van? Mennyi kcal volt ez a magnum?
Tovabba ettol felmegy a cukra egy cukorbetegnekha eszik egy magnumot ehgyomorra????????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!