A még meg nem érett alma és a bab (friss) hízlal?

értelmes mennyiségben a tokaszalonna se hizlal...
ezek meg főleg nem. nem hiszem hogy egész nap almán akarnál vagy kéne élni, vagy csak jeletnősebb mennyiséget bevinni ezekből egy nap. így ha belefér a kalóriadeficitedbe akkor semmi bajod nem lesz tőle. ha már nem, akkor viszont ehetsz salátát akkor is hízni fogsz

tény hogy a szárazbabban elég sok a kalória. de mellette elég jó fehérjeforrás is... tehát mértékkel fogyasztva és megfelelően beleillesztve a diétádba teljesen korrekt.
a zöldbab meg alig tartalmaz kalóriát, vagy fehérjét, 100 g 50 kcal alatt van valamivel de mondjuk nincs 3 g fehérje benne. nem a világ vége. arra jó hogy kicsit változatosabbá tegye az étkezéseket időnként

Bix!
Sztem is teljessen igazad van egézséges, de én akárhányszor eszek babot, ha pár dekával is de többet mutat a mérleg. Lehet hogy csak én reagálok így a babra, de ha be is tartom a diétát, nekem a bab elrontja.
A kérdezőnek még annyit hogy én azt tapasztaltam hogy az almából korlátlan mennyiséget meg lehet, az alma az egyetlen gyümölcs amiből tényleg bármennyit lehet enni nem hízlal, akár napi 5-6-7et is megehetsz. A friss gyümölcsök pedig a legfinomabbak, fejtett bab, alma egyenessen a fárol leszedve tuti vitaminforrás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!