Van olyan DVD, amin aerob mozgás van? Szóval ami nem erősítős, hanem mondjuk ugrálós, vagy ilyesmi.
Figyelt kérdés
Legjobb lenne, ha netről ingyenesen letölthető lenne :$ :D2011. aug. 9. 13:11
1/7 A kérdező kommentje:
Ha rosszul használtam a fogalmat, akkor bocsi.. :) Lényeg, hogy ne olyan legyen, hogy meg kell csinálni X felülést, X lábemelést, stb... Ilyenből van 2 is itthon.
2011. aug. 9. 13:17
2/7 anonim 

válasza:

Pedig pont az ilyen őrülten rossz dolgokat lenne érdemes csinálnod mint a hasprés fekvő stb..
3/7 A kérdező kommentje:
Csinálom, de uncsi, hogy minden nap vagy futás van, vagy ez... Most valami újra vágyom :-)
2011. aug. 9. 13:23
4/7 anonim 

válasza:

De az az új mi van akkor ha kevésbé hatásos? Próbáltál már intervallokba futni? Teljes testes edzést végzel? Zenét nyomatsz közbe? Mennyi pihenőid vannak?
Ezekkel mind fel lehet dobni a dolgot. Nekem pl olyan tervem van ahol kb 0 perc időm van azon gondolkodni, hogy unalmas. Amire körülnéztem végeztem...
5/7 anonim 

válasza:

Szerintem a zumba neked való lenne:)
6/7 A kérdező kommentje:
Hát futás közben hallgatok zenét... Meg az sose uncsi, csak nem mindig lehet kivitelezni (eső, sár...) A DVD-vel van leginkább bajom, hogy mindig Rubint Réka kurjongatásait hallgatom meg ugyanolyan gyakorlatait hajtom végre... Meg nem akarok már ennél izmosabb lenni...
2011. aug. 9. 13:39
7/7 anonim 

válasza:

Beachbody. Tényleg ugrálós:D Imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!