Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de elvileg törvény van arra, hogy a termékeken fel kell tüntetni a kcal tartalmat, nem?
Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 08:22
11/12 anonim válasza:
Én is tapasztaltam hogy rengeteg dologra nincs ráírva a kcal érték, halkonzervekre,bab és borsó konzervekre,fagyasztott hal,ez csak pár dolog amit most itthon megnéztem.
Ráadásul még az is bosszantó ha csak a "kész"termék kalóriáját tüntetik fel pl,puding,tasakos szószok.
12/12 anonim válasza:
Én jó ideje kizárólag olyan terméket veszek, amire rá van írva a tápérték, akkor is, ha drágább. Eddig még nem hallottam erről az új törvényről, de kifejezetten örülök neki.
És szintén agyf@szt kapok a pudingporos "kész pudingos" értékektől, rohadtul nem esne le a karikagyűrű az ujjukról, ha ráírnák, a PORBAN miből mennyi van. Gáz, hogyha az utánaszámolgatás és google-özés több idő, mint a rohadt pudingjuk megfőzése és megevése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!