Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez nem keves egy kicsit? En...

Ez nem keves egy kicsit? En latom rosszul?

Figyelt kérdés

Az egyik baratnom (lakotarsam) is fogyokuraba kezdett. Latom, hogy mit eszik egesz nap.

Ez az egesz napi kajaja: kave minden nelkul, 4dl tej, 2 tanyer fott brokkoli+karfiol, 2 tanyer salata, 2 szelet valamilyen hus (de az se tunik zsirosnak), keves parmezan sajt (kb. 5-7 dkg).

Ez nem keves egesz napra? Amugy o is este 1-1 orat ugrabugral a gyerekekkel a gyerekdiscoban. (Ez olyan, hogy egyszerubb tanclepeseket tancol diszkozenere es azt utanozza a tomeg)

2011. aug. 2. 10:37
 1/10 A kérdező kommentje:
Csak azert kerdezem, mert ha nem rossz ez, akkor en is kovetem a peldajat. Ha meg rossz es keves, akkor mit fogyasszak?
2011. aug. 2. 10:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Ebben a tancolasban jol meg lehet izzadni. Mondjuk ilyenkor csak vizet veszit az ember. Viszon feler egy lazabb erobiccal.
2011. aug. 2. 10:39
 3/10 anonim ***** válasza:
hát én is fogyózom,de én ennek kb csak a felét eszem meg...
2011. aug. 2. 10:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Ezek nem mennyiségek... én ahogy vágom a szelet húst az másnak 4 szelettel felér. Az sem mindegy mekkora az a tányér amivel eszik. Bár mindettől függetlenül szerintem kevés.
2011. aug. 2. 10:54
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha normálisan reggelizne (tk. kenyér, sonka, zöldségek) és az ebédben lenne egy kis adag rizs, akkor jó lenne. Feltéve, hogy az egyik szelet hús délben, a másik este van. Vagy mindkettő délben.

+ Én hiányolom a gyümölcsöt, akármennyire gyüm.cukros, attól még senki nem hízott el.

Tejből elég 2 dl.

2011. aug. 2. 11:02
 6/10 A kérdező kommentje:
a ket szelet hust ebedre eszi meg. A hus merete kb 7-9 cm hosszu es 2 cm vastag.
2011. aug. 2. 12:43
 7/10 A kérdező kommentje:
A tanyer atmeroje, kb 25 cm.
2011. aug. 2. 12:44
 8/10 A kérdező kommentje:
elirtam. Kissebb az atmeroje. Kb 20 - 18 cm lehet.
2011. aug. 2. 12:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Jó és akkor most legyek mérnök, hogy kiszámoljam, hogy az ismeretlen alakú sült hús ami 8cm hosszú és 2cm vastag az hány g volt eredetileg? Mennyi egyáltalán a sült hús sűrűsége? Mennyit változik a sűrűsége/térfogata sütés közbe? Nekem azt mondd meg, hogy az fél kg húsból lett megcsinálva, vagy csak 25dkgból?
2011. aug. 2. 12:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Huhh így lemérted a barátnőd ebédjét? XD

Odamentél egy mérőszalaggal?

Valahogy nekem ismerősnek tűnsz,nem a táncikálós agresszív olasz csaj vagy?:) Ha nem akkor bocsi.

De hogy válaszoljak normálisan is. Reggelire kellene ch,tk kenyér vagy zabpehely,ebéd ok. A sajtot azt hanyagolnám,helyette túró,tojás,vagy megint valami sovány hús. Uzsi-tízórai meget egy kis gyümisali pl.

2011. aug. 2. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!