Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik megy könnyebben fogyózok?

Melyik megy könnyebben fogyózok?

Figyelt kérdés
Melyik a könnyebb? Betartani a diétát,vagy,aki életmódot váltott,lemondania finomságokról VAGY rászánni amgad,hogy sportolj..Na?:D kort,nemet,súlyt egyéb adatokat. Köszi:D
2011. aug. 1. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
3. lehetőség: diéta minimális bűnőzéssel.
2011. aug. 1. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:

leomdani a finomságokrol konnyebb :D

25N 167/62 - vanmég mit leadni :D

2011. aug. 1. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezek közül a diéta betartása a legkönnyebb. Számomra a rendszeres mozgás megvalósítása nehezebb.

Magasság: 188 cm

Súly korábban: 110 kg

Súly jelenleg: 83 kg

24/F

2011. aug. 1. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem kell lemondani semmiről csak leleményesnek lenni és megtanulni minimális kalórából ételeket,sütiket,piskótákat és egyéb finomságokat készíteni.

Én úgy fogytam 4hónap alatt 22kg-ot hogy hogy szinte minden nap sütit vagy muffint vagy palacsintát, vagy egyéb finomságokat ettem,normális finom,főtt ételekkel(zuzapörkölt ch-tésztával,spagetti,tojásoshúsos rakott karfiol stb stb) Csak meg kell találni a megfelelő alapanyagokat és röhögve megy a fogyás!

2011. aug. 1. 21:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a sport sokkal nehezebben megy. Soha nem sportoltam, nem szeretem, nagyon nem. Most rászántam magam, de nem mondhatom, hogy élvezem. Sokan mondják, hogy megszokom, aztán már jól fog esni, meg hiányozni fog, hát nálam szerintem biztos nem így működik. Az első 5 percben már utálom az egészet, csak kényszerből csinálom. A kajáról is nehéz lemondani, főleg ha a párom finomságokat eszik előttem, de még mindig könnyebb, mint a mozgás. De azt mondják itt az okosok, hogy anélkül nem lehet. És szeretnék valamennyire feszes lenni fogyás után, nem plötyi. Ezért kínlódok. Majd meglátjuk, hogy megéri-e...
2011. aug. 2. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!