Melyik az eredményesebb mozgás?
Tempós séta,vagy szobabicikli.
Viszont ha csak minimálisan is,de kalóriadeficitbe raknád az étrended,akkor repülnének lefelé a kilók.
ha gyalogolsz áttész aerob edzés formára olvasd el ezt a cikket szerintem nagyon hasznos
illetve vásárolhatsz még izület védő terméket, mert a sulyodat nehezen viselik az izületeid, ha lefogysz az is megoldódik.
NEHOGY FUSS!!!
2év múlva járni sem fogsz tudni majd annyira tönkreteszed a lábaidat!!!!
Hagyd a futást egyelőre.
A séta jó, tekerj bicajt, emelgesd a súlyokat.
126 kg-ról kezdtem a fogyást januárban, azzal kezdte akitől a tanácsot kértem, hogy ne fussak.Eleve bokasüllyedésem van, gondolom neked is, csak kinyiffantod a bokád, és a térded.
Én minden nap 1, 1,5 órát bicajozok, ha más nincs, jó a szobabicikli.A futáson most gondolkodom, azt hiszem már elbírnak a lábaim, de csak lazán egyelőre.
Mellé tornázom, súlyzózok, nem kondizom!, a szálkásítás a lényeg!
Jelenleg 98 kg vagyok, cél a 90 kg év végére!:)
Sok sikert!
Amikor belevágtam napi 2.5-3 óra volt az edzés.
Ebből 1 óra szobakerékpár kezdtem.
Majd 5 perc intenzív törzsfordítás, ami a derékról égeti a zsírt.
Ezután a súlyzós edzések.
Pl: [link]
[link] (szép csúcsos bicepsz lesz tőle.:)
Ezek leginkább abban segítenek, hogy az izomzat szálkásodjon, a fogyás során.
Ezen kívül felüléseket, hasprést, fekvőtámaszt nyomtam.
5x20-as sorozatok elegek, ha nagyon bírod, lehet emelni a sorozat számot (6x20 - 7x20).
Május óta a szabadban tekerem a napi egy órát (nem minden nap, kell a pihenés is a szervezetnek).
Mivel leginkább tartani akarom a súlyt, illetve csak keveset leadni még, már nem csinálom minden nap a gyakorlatokat, van, hogy 2-3 nap is kimarad.
Futni nem futottam, és nem is futok, a bokasüllyedésem miatt.
Kaja?
Semmi különös, mindent eszek.Persze így nem olyan gyors a fogyás, de tartósabb lehet.Inkább a bevitt kalóriára figyeltem 1500-1700 körül meghúzva a határt.
Előtte 3500 körül ment le naponta...
Sok-sok kenyér, meg péksüti, meg csoki, meg üdítők.
Ezeket gyakorlatilag elhagytam, de néha pl. kis szelet csoki belefér.:)
Ezek voltak a méreteim januárban:
135/126/120 126 kg
Jelenleg (ma mértem):
113/102/101 97.6 kg.
62-es gatya méret jelenleg 54-re változott...:)
Sok sikert. kitartást!:)
Kiss ellentmondás:
A gyakorlatokat nem végzem minden nap, a tekerést ha csak lehet beteszem minden napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!