Tojásrántotta 3db tojásból reggelire megfelelő?
Én az almapaprikát kihagynám. Hagyma sima paprika, majd amikor kész, akkor a tetejére sajt.
A kedvenc rántottám-> simán csak három-négy tojás, megsütöd palacsinta formára, majd amikor kész, rá friss paradicsomkarikák, só és egy kevés ketchup, hmm isteni, meg is lesz a vacsim.
Úgy sokkal jobb lenne, ha 2 egész tojás és a 3.-nak csak a fehérje.
Ezt a TV-ben mondták.
Igen es a TVben persze minden igaz,az is h ha csingcsung teajabol megiszol napi 1 cseszevel 1 het alatt 5 kgt fogysz,ez is igaz(v h is van az a teleshopos szar)
En szalamiva es sok gombaval szoktam csinalni 3 tojasbol,es szoktam melle enni savanyu uborkat meg paradicsomot is.(alltalaba 2xibol szoktam megenni)De te ugy csinald ahogy neked izlik;)
3 tojastol meg semmi bajod se lesz,en hetente 3-4x is szoktam enni rantottat(Ismerek olyat ak 10 rantottat szokott megenni 1xre es semmi baja sincs pedig szinte minden nap ez a vacsoraja)
Persze jó.
Én 6ot szoktam enni.2egész és 4fehérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!