Le tudtatok fogyni, vagy le szeretnétek?
Tudnál vele vitatkozni?
Hajrá!
Kíváncsi vagyok mi az!
aha a kulcsszó a TESTÉPÍTŐ. átlagos, fogyózni akaró nők nem fognak súlyzós edzést végezni meg kardiózni utána. ennek megfelelően kell összeállítani a mozgást és a kaját. anélkül is lehet fogyni hidd el, testépítőknek más kell mint az emberek maradékának...
én is testépítek, nem azt mondom hogy tévedések vannak benne főleg, hanem olyan dolgok amik pár sornál sokkal többet érdemelnének, és pl van ami nekem nem jön be, másnak meg igen...
de ezt leírtam már, ha nem érted akkor tanulj meg magyarul, tudlak sajnálni. nem leugatlak, hanem csak szólok hogy nagyon rossz helyen lőtted el a cikket. ennyi.
és hogy eljusson hozzád is, lehet bonyolultan fogalmazok
EZ A CIKK MAXIMUM TESTÉPÍTŐKNEK SZÓL, ANNAK TŰRHETŐ, DE AKI NEM TESTÉPÍTŐ ANNAK NEM.
Mivel tudsz vitatkozni? Válaszold már meg!
Ez az, hogy semmivel, szerintem a cikk fele kínai neked.
nah pl ezzel amit javítottál... én is ezt írtam, hogy este már nem kéne.
a másik pl
"A súlyokat pedig úgy válasszuk meg, hogy ne legyen sok, ne legyen kevés! Itt sem a súlyok számítanak, hanem, hogy az izmot minél jobban leterheljük!"
ez olyan ködös megfogalmazás. sokat akar modnani de sehova nem jut. jól megedzem az izmot? vegyek vissza a súlyból és legyen több ismétlés, több széria, vagy mi?
nekem és edzőtársnak se jött be egyik diéta alatt se a nagy súly elvétele, és a kisebb súlyos, de több ismétléses edzés, egyből visszaesett a teljesítmény, 4 éve már nagy súly marad a súlyzós edzéseken, gyak semmit nem változtatunk rajta, és megy mellé a kardió, diéta után jelentősen jobban megy az edzés... kevésbé is bontok izmot, a kezdéskor és végén mért testzsírból azért elég jól lehet ezt követni.
nekem ez vált be. lehet neked nem. de pl ebből amit leírtál ez nem derül ki hogy mire gondoltál... és még sorolhatnám, de semmi kedvem hozzá, túl késő van és túl péntek ehhez...
"dolgok amik pár sornál sokkal többet érdemelnének, és pl van ami nekem nem jön be, másnak meg igen... "
Fejtsd ki bővebben.
a másik pl
"A súlyokat pedig úgy válasszuk meg, hogy ne legyen sok, ne legyen kevés! Itt sem a súlyok számítanak, hanem, hogy az izmot minél jobban leterheljük!"
"ez olyan ködös megfogalmazás. "
Nem vagy otthon az értő olvasásban azért.
"sokat akar modnani de sehova nem jut. jól megedzem az izmot? vegyek vissza a súlyból és legyen több ismétlés, több széria, vagy mi? "
Ahogy írtam birka. Ne is legyen sok, ne is kevés. Amennyivel szabályosan meg tudod csinálni a gyakorlatot.
"nekem és edzőtársnak se jött be egyik diéta alatt se a nagy súly elvétele, és a kisebb súlyos, de több ismétléses edzés, egyből visszaesett a teljesítmény, 4 éve már nagy súly marad a súlyzós edzéseken, gyak semmit nem változtatunk rajta, és megy mellé a kardió, diéta után jelentősen jobban megy az edzés... kevésbé is bontok izmot, a kezdéskor és végén mért testzsírból azért elég jól lehet ezt követni. "
Nincs kőbe vésve, hogy nagy vagy kisebb ismétléseket csinálj. A legnagyobb testépítők pl. Kiss Jenő is gyakran alkalmaz 15 ismétléses gyakorlatokat.
"nekem ez vált be. lehet neked nem. de pl ebből amit leírtál ez nem derül ki hogy mire gondoltál... és még sorolhatnám, de semmi kedvem hozzá, túl késő van és túl péntek ehhez..."
Soroljad, mert elég gyenge kifogás, amiket írtál.
Nem látszik, hogy tesztoszteront olvasgatnád, nagyon ködös a látásod, sokat kell még olvasnod ebben a témában..
A másik, hogy ez testépítőknek való. Nos, egy hétköznapi embernek is nagyon jó ez. Lusta sportolni, meg odafigyelni a kajára? Na, akkor nem fog fogyni.
Vagy ha fog is, akkor nem csak zsírból.
"Ahogy írtam birka. Ne is legyen sok, ne is kevés. Amennyivel szabályosan meg tudod csinálni a gyakorlatot. "
aha. tömegelésnél simán meg tudom csinálni szabályosan a gyakorlatot nagy súllyal. amit leírtál elég nehéz értelmezni. lehet ezt piramisban, vetkőzősen, és még kismillió módon csinálni... le lehet csökkenteni a súlyt, stb. gondolom tisztában vagy hogy nem mindegy hogyan dolgozod meg az izmot, milyen ismétlésszám kell hány széria, stbstbst... ez magában egy külön cikk témája sok helyen...
"Nincs kőbe vésve, hogy nagy vagy kisebb ismétléseket csinálj. A legnagyobb testépítők pl. Kiss Jenő is gyakran alkalmaz 15 ismétléses gyakorlatokat."
hát azért gondolom te is tisztában vagy azzal, hogy van "pár" alap szabály. izomcsoportra, szériákra, és ismétlésszámokra kihegyezve a maximális súlyokhoz, attól függően hogy mit akarsz elérni, erőt növelnél, tömegelnél...
"A másik, hogy ez testépítőknek való. Nos, egy hétköznapi embernek is nagyon jó ez. Lusta sportolni, meg odafigyelni a kajára? Na, akkor nem fog fogyni.
Vagy ha fog is, akkor nem csak zsírból."
a cikk egész mondanivalójával vitatkoznék ebben a topikban, de tényleg nincs kedvem leállni veled ha nem látod miért. tehát egy átlagos nőnek, aki fogyni akar, csak a cikkedben javasolt 4 súlyzós és 4 kardió edzés lehet megoldás, semmi más. ezt remélem te se gondolod komolyan. simán lemehet 1300-1500 kcal-ra is bár ez egyénfüggő is ugye, és nyomhat mellé valami intervallumos edzést és ahogy bírja kitolja az időtartamot, első körben 20 percet se fog bírni...
"A másik, hogy ez testépítőknek való. Nos, egy hétköznapi embernek is nagyon jó ez"
vs
"(mondjuk itt a testépítésre van kihegyezve, de attól még igaz. Ettől lehet fogyni!) "
valaki bemegy egy autokereskedésbe és kér egy kocsit amivel bevásárolni menne és a városban mászkálni te meg el akarsz adni neki egy markolót, mondva működik, és el fog vele mindenhova jutni? nincs köztes út ugye? csak ez. másnak szól a cikk, ezt az elején te is belátod, de aztán kötöd az ebet a karóhoz... ezért írtam tegnap hogy nincs ehhez nekem kedvem. kötöd az ebet a karóhoz, és azt hiszed ezzel megoldottál minden gondot a fogyis topikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!