Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A testzsír %-om 22 %,50 kg...

A testzsír %-om 22 %,50 kg vagyok éa 166 cm, ez a megfelelő érték?

Figyelt kérdés
Nekem azt írták, hogy 13 % lenne a normális és 4 kg-ot fogynom kéne.
2011. júl. 16. 01:22
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem fogynod tuti nem kéne. max többet sportolni, de ügyelj arra, hogy kilókban ne legyél kevesebb. szerintem.
2011. júl. 16. 01:40
 2/9 anonim ***** válasza:
fura! én 163 cm-vel vagyok 59 kilóval kb 18% testzsíron sztem ne fogyásnak nevezd hanem edzésnek. sportolj vmit ami izmot épít
2011. júl. 16. 02:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Elég gyér... akárhonnan is nézem.

Ha lány vagy:

nekem volt barátnőm pont ugyan ilyen méretekkel rendelkezett, talán egy csöppet alacsonyabb volt, de az biztos, hogy neki 16% volt a testzsírja, egyszer együtt mérettük. Ezesetben jó lenne ha kicsit csipkednéd magad és ne akarj fogyni, szedj össze egy kis izomtömeget aztán majd leszálkásítasz, de semmiképp se a 13% legyen a cél mert az egy nőnél már veszélyes.

Ha fiú vagy:

Sürgősen emeld fel a valagad mert punci vagy, nem is értem, hogy hagyhattad el így magad. Tudd meg hájas vagy attól függeltenül, hogy csak 50kg vagy. Egy fiúnál az ideális tartomány 12-19% között mozog, de a 19%ra már nem mondanám, hogy esztétikailag is szép csak még épp egészséges tartományba esik. Máris azonnal tessék egy kondibérletet venni, és elkezdeni, mert ez szörnyű... elsőnek tömegelj majd ezesetben is szálkásíts.

2011. júl. 16. 06:40
 4/9 anonim ***** válasza:
* azért azt hozzátenném, hogy a fiúknál az a 12-19% elég sarkítás mert akár 3-4%ra is le lehet vinni, úgy, hogy közbe meg makk egészséges az illető.
2011. júl. 16. 06:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Figyelj én 53 kg vagyok 156 cm,-vel és jól érzem magam. ne foglalkoztasson.
2011. júl. 16. 07:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Engem ez nagyon foglalkoztat, mert én így nem érzem jól magam. :( Barátnőmmel minden másnap fogok futni 1 órát és minden másnap biciklizek 2 órát. Remélem ez segít :)
2011. júl. 16. 11:43
 7/9 anonim ***** válasza:
De akkor ne lazsálj nagyon a biciklizésbe:P
2011. júl. 16. 12:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem lazsálok :) Imádok biciklizni :D Volt olyan is, hogy 5 órát nyomattam :D Csak sajnos most arra nincs időm.
2011. júl. 16. 12:58
 9/9 anonim ***** válasza:
tudod a futástól nem leszel izmosabb és sztem neked inkább izom kéne
2012. szept. 23. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!