Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Proteinturmix vízzel két...

Proteinturmix vízzel két napig, hűtőtáskában finom marad, vagy romlik az állaga, íze? További kérdések benn.

Figyelt kérdés

Szóval két és fél napos laza kirándulgatás (nem a túrázós fajta), hűtőtáska van, a szokásos diétás étrendemet pakolnám (zabkorpa, köleskása, joghurt, light mozzarella, cottage cheese, fehér hús, hal, zöldség, gyümölcs), éjszaka hűtőbepakolási lehetőségem lesz. Reményeim szerint estig nem rohad rám a fehérje, de a turmixban pláne nem vagyok biztos, hogy iható marad-e.

Tippeket, ötleteket várok, hogy mit, miből, mennyit érdemes, esetleg a felsoroltak közül mit igen, mit ne.

Átlagosan, ha nappal vagyok fenn, délelőtt-kora délután között szoktam zabot/kölest, fehérjét, gyümölcsöt, délután és este csak fehérjét, meg zöldséget azt egész nap, kalóriában 1600-at túllépni nem szeretnék egyik nap se, ennyi kell a súlytartáshoz. Szeretném ezt a kiruccanásnál is tartani. Jó ez így?

2011. júl. 15. 14:54
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja igen, és konzerv zöldséget vadásznék még, ugye praktikus mert nem kell vagdalni és méricskélni, milyet érdemes? Kukorica, zöldborsó értelemszerűen kizárva.
2011. júl. 15. 14:57
 2/6 bix ***** válasza:
82%

nohát egy értelmes ember. te meg hogy kerültél ide?:D

én a fehérjeturmixot mindig por formájában viszem, és amikor kell bekeverem, vizet úgyis viszel. még hűtőtáskában sem vinném a helyedben, frissen összedobod és kész. van amelyikben gyárilag van pár emésztést segítő enzim, az szépen meg tudja kezdeni a bontást ha állva hagyod.

jó szórakozást, és azért érezd jól magad:)

2011. júl. 15. 15:43
 3/6 A kérdező kommentje:

Tyű, köszi szépen, a tanácsot és a jókívánságot is, akkor kiadagolom zacsiba, az egész bödönt inkább nem cipelném, így is olyan leszek, mint egy málhás szamár. Ezek szerint simán jól összerázva is frankó lesz? Eddig mindig turmixgépben csináltam.

Zöldségkonzerv-ügyben meg eddig a bébikukoricáig jutottam, de jöhetne még tipp. :)

2011. júl. 15. 15:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Bébirépa akart lenni az a bébikukorica, mea culpa, szétszórt vagyok, utazás előtti ideg. :D
2011. júl. 15. 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:

lehet kapni egy adagos csomagolásút is 250 ft körül van

amúgy ezek tök jó dolgok amiket felsoroltál hogy viszek, konzevr bébirépa jó választás, zöldborsó is mehetne, esetleg üveges lecsó, kígyóubroka, paprika, paradicsom, alma, sótlan mogyi, almachips, tonhal sós lében, cukormentes müzliszelet

2011. júl. 15. 22:41
 6/6 bix ***** válasza:

borsó: aránytalanul sok a cukor benne, és kevés bármi más hasznosítható tápanyag, extraként rostokban se bővelkedik...

mogyoró: mivan? láttál te már zacskót hogy mennyi kcal van benne? ideje lenne. egy normálisan pörköltben is van vagy 500 kcal 100 grammjában, és azért az nem olyan hűdesok mennyiségre.

kérdező: évek óta shakerrel csinálom ha valamerre megyek, a reggeli turmix ami banános túrós tojásos stb azt csinálom mixerben. simán jó felrázva. jól oldódnak ezek már

2011. júl. 15. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!