Ezt mikor ehetem (sürgős)?
Szeretnék ma egy kis puncsos pudingot enni,egy kis nassnak.Affelől szeretnék érdeklődni,hogy mikor egyem inkább?Délután vagy délelőtt?És egyáltalán belefér egy ilyen étrendbe:
Reggeli:kb. 80 gramm műzli(157 kcal/40 gramm)tejjel együtt kb. 400 kcalra számolom,lehet picivel kevesebb
Tízóraira:egy db zöldalma (kb. 45 kcal)
Ebéd:1 tál zöldségleves(csak húsleveskocka meg répa,karalábé van benne szóval olyan 70-100 kcal)
Utána pedig egy kis sütis tányérnyi szecsuáni csirke rizzsel,ez fogalmam sincs mennyi,de tételezzük föl,hogy 300 kcal jó esetben.
Uzsonna:2 db alma (ez így 90 kcal)
Estére:almás joghurtos vacsora (ez így kb 130 kcal) és utána 3 db alma(plussz 135 kcal)
Ez így puding nélkül 1200-1300 kcal.Akkor SÚLYFENTARTÁSHOZ belefér még egy kb 200 kalóriányi puding?Mot semmi képpen nem akarok hízni,mert nemsokára jön a nyaralás és ott valószínűleg ha elcsábulok(ami remélem nem következik be) 1 kilók ígyis-úgyis föl fognak szaladni.
Amúgy 54.5 kg vagyok 173 cm,elvileg súlyfentartáshoz 1700 kcalt szabad egyek egy nap.Ez mennyire igaz??

te kell kitapasztald hogy mennyi kell egy nap, leginkább a mozgás befolyásolja... ha nincs aktív mozgás akkor teljesen más az igényed.
szerintem simán belefér, néha kell bűnözni is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!