Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövér vagyok? Hány cm-nek/hány...

Kövér vagyok? Hány cm-nek/hány kg-nak tippeltek engem, mennyinek látszok? 15/L (képekkel)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 6. 20:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
am nem olyan vészes, mert legalább csak a hasad nagy, a feneked, a combod meg a karod nem vastag, szal nekem ez a szint még (főleg ha leadsz a hasadból) bejön
2011. júl. 6. 20:46
 12/22 anonim ***** válasza:
én nem olvastam végig a kérdést,amíg nem olvastam egy válaszban h 15 éves vagy,azt hittem már legalább lehetsz úgy 30 és szültél 1 gyereket...bocsi
2011. júl. 6. 20:48
 13/22 A kérdező kommentje:
utolsó: semmi baj :) mindenkinek köszönöm a válaszokat. Megpróbálok gyúrni a hasamra, úgyhogy mostantól minden este 50-100 felülés, remélem használni fog :)
2011. júl. 6. 20:55
 14/22 anonim válasza:
100%
Szia! Szerintem ne adj mások véleményére, mert ha érzékenyebb tipus vagy még az önbizalmad is elveszik. Akinek a vékonyak tetszenek azt fogják mondani kövér vagy, pedig nem is. Akinek a kövérek jönnek be azt fogják mondani vékony vagy pedig nem is. Ők se különbek mint te, csak kép nélkül könnyű a másikat kritizálni. Én biztos nem itt kérném ki a véleményeket, de te tudod hogy birod a kritikát :)
2011. júl. 6. 21:14
 15/22 A kérdező kommentje:
utolsó: én nem tapasztaltam most itt semmi sértőt sem. Tudom magamról, hogy nem vagyok egy szupermodell alkat, de azért jóval kövérebbek is vannak nálam. De ami igaz az igaz, hogy azért vékony nem vagyok. Bírom a kritikát, bár még mindig jobb, mintha le hízódisznóznának engem. :) Az önbizalmamból nem veszítettem semmit. Nem vagyok egoista, sőt egy csomó ideig utáltam ahogy kinézek. Most kezdem elfogdani magamat, és amennyire tudok, teszek valamit, azért hogy jobban nézzek ki, ha tudok :)
2011. júl. 6. 21:23
 16/22 anonim válasza:
Most lehet hogy nem is, de itt vannak emberkék akik hajlamosak igen szép jelzőkkel illetni a másikat, persze arc nélkül, mert ő tökéletes. És ha jelen esetben nem is te, de egy olyan lány aki sértődékeny és nem tud ezeken a kritikákon túllépni, akár bele is betegedhet, és csinálni olyan dolgokat amivel átesik a ló túloldalára. De örülök, ha te nem veszed fel amit mondanak :)
2011. júl. 6. 21:38
 17/22 anonim ***** válasza:

A hasazástól csak a has izmaid fejlődnek a zsírréteg alatt,kevés kalóriát éget.

Az aerob edzésnek nézz utána.

Diéta és heti 5-6 aerob sulikezdésre rendbe tenne.

Ja,és a tippem-170/68

2011. júl. 7. 00:09
 18/22 anonim ***** válasza:

A magasságodat azért elárulhatnád, úgy könnyebb tippelni.

De ha vagy 170 cm, akkor olyan 76 kg lehetsz.

2011. júl. 7. 11:50
 19/22 A kérdező kommentje:
ok a magasságom 158 cm
2011. júl. 7. 13:27
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy több 65 kgnál.
2011. júl. 7. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!