Most ebbe a száraztésztába tényleg csak ennyi kcal és szénhidrát van? Akkor ebből nyugodtan megehetek ebédre 100gt is?
Na ezzel nem sokra mentem :/
100gr normál tészta igenis sok! Képzeld napi rendszerességgel mozgok,de ha már van olyan hogy tudnék spórolni a ch-n és a kalórián akkor miért ne?
Már nagyon kácsingok egy jó spagetti után,és ha ebben tényleg csak ennyi ch van ,akkor simán tolhatnék belőle egy kicsit:)
Meg néztem a palacsintaport is *.*
szerintem meg a 'rendes' tésztától igenis hízik az ember. tökjó ez a weboldal, lementem :D megnéztem a norbis szénhidrát csökkentet tészta összetevőit :
Átlagos tápérték 100 g-ban:
Energiatartalom 1276 kJ/332 kcal
Fehérje 24,0 g
Szénhidrát 46,9 g
Zsír 5,3 g
ehhez képest ennek a wellness spagettinek az összetevői:
Tápérték 100 g termékben:
Energia: 200 kcal / 840 KJ
Fehérje: 23,0 g
Szénhidrát: 22,3 g!
Zsír: 2,1 g
engem az adatok alapján meggyőzött, szerintem tényleg jó lehet, ha az ember nem akar finomlisztes cuccot enni. köszi a tippet :)
Kedves Kérdező!
Amit ezen a terméken látsz, az valóban helytálló, jómagam is ezt használom. Magas rost- és fehérjetartalma révén azt hiszem önmagáért beszél a diétába való beilleszthetőség szempontjából. Ilyet korábban még én nem láttam.
Üdv.: K. András
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!