Ez a zsírrobbantós beavatkozás mennyire biztonságos? Nincs valami hátránya?
Figyelt kérdés
Hallottam valami olyan beavatkozásról,hogy valamilyen ultrahangos megoldással szétrobbantják a zsírsejteket,és az vizelet,illetve salakanyag útján távozik a szervezetből.Elvileg oda már nem jön vissza hízásnál zsír.Alkalmanként 15.000 Ft körül van.2011. júl. 1. 13:18
21/23 anonim válasza:
Az ilyen beavatkozások mind veszélyesek , szerintem ne próbáld meg . Inkább sportolj és diétázz.
22/23 A kérdező kommentje:
Azt csinálom,csak a hátamról szeretném eltüntetni,mert onnan lassabban megy le a felesleg,és feltűnőbb szerintem...már szinte hátcsöcsöm van :D pedig kalimpálok(tornázok) össze vissza,és a hátamról csak pici ment le. :(
2011. júl. 1. 18:57
23/23 anonim válasza:
Idő kell míg a zsír eltűnik kb fél év vagy annál is több . Te meddig csinálltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!