Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ajánlanátok nekem?

Mit ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés

kérlek ne kritizáljatok, tudom, hogy nagyon kövér vagyok ,

166 cm és 78kg, a combjaim nem olyan dagadtak, az alakomhoz képest még "kicsik" is, (ezt elég sokan mondták..) de a csípőm baromi széles , a sok zsír miatt, és a hasam is nagy :S :( szóval, tudom ,hogy egyetlen egy helyről nem lehet fogyni, de legjobban a hasamat és a csípőmet szeretném mozgatni, persze kis lábmunka is jöhet , az sem árt! milyen tornákat ajánlanátok nekem? külön tudnátok nekem szedni, hogy mondjuk , csípőre csináld ezt.. hasra ezt... combokra meg azt.

előre is köszönöm a tanácsokat

az evést azt úgy oldanám meg, hogy édesség semmi, max nagyon ritkán egy kevés, sok sok zöldségeket ennék , gyümölcsöt és natur joghurtokat, a tésztákat kenyereket meg ilyeneket kerülném, inkább rizst , főt krumplit ennék sovány húsokkal. salátát magában vagy kis citrommal, és csak vizet vagy max citromos vizet innék..

ez így működhet?

2011. jún. 26. 06:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia. Én is a csípőmön és a hasamon vagyok a "legdagibb". Én annyit változtattam az étrendemen, hogy lefekvés előtt 3 órával már nem eszem, minden nap 2-3liter víz, kerülöm az édességeket, és a cukros üdítőket. Emellett heti 6x edzek. Ez annyit tesz, hogy este 15 perc futás után (ami kardió, ezért jól bemelegít) megcsinálom Rubint Réka valamelyik 20perces tornáját (ez eseteben: Csípő és popsi formálás, valamint a has formálás). 72ről 60ra mentem le ezzel a módszerrel. Most, hogy már csak pár kilótól szeretnék megszabadulni, kicsit nehezebb dolgom van. Így reggel és este is megcsinálom ezt az edzéstervet. Ma kezdtem, és meglepő, hogy mennyire felfrissített a reggeli edzés. Ilyenkor már éhes szoktam lenni, de most még az sem vagyok. És a víz is könnyebben lecsúszik! :)
2011. jún. 26. 08:53
 12/15 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.. egyik barátnőm is javasolta, hogy ne hagyjak el semmit , rendesem egyem azt amit anyukám csinál , csak feleannyit, szóval ha megennék egy tányér ételt inkább csak fél tányérral egyek, vagy még annál is kevesebbet és utána sok sok zöldséget..

megfogadom a tanácsotokat. amint lesz időm nézek is valamit rubint rékától, :) és akkor futást is beszervezem a napi rendek közé :)

köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsokat! ment a zöld kéz :)

2011. jún. 26. 09:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem kéne egyből letámadni Fruits...-ot. csak a saját étrendjén mutatta be hogy hogyan is kell a naplót vezetni,azt nem mondta hogy ezeket a kajákat kell enni. Ha tényleg heti 6x2,5órát súlyzós edzés tart akkor neki ez az étrend simán belefér,de pl aki heti 3x elmegy 40percet futni annak ez nem fér bele és hízni fog.

Szóval ha sokat akarunk zabálni akkor sokat kell sportolni :)

2011. jún. 26. 09:46
 14/15 A kérdező kommentje:
de ő oda is írta , hogy +nem fogyókurás étrend, de egy példának jó".. és utána még le is írta, hogy mit csinál mielőtt leszólnánk, szóval énsem értem aki őt leszólta :O :S
2011. jún. 26. 09:58
 15/15 anonim ***** válasza:

samurai jól mondta, nem pedig arra biztatta hogy egyen 4 zsemlét. Csak bemutatta hogy csinálja a naplót.

Tanulj meg szöveget értelmezni. Ja és azt sem mondta hogy ne egyen pörköltet.

2011. jún. 26. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!