Most akkor melyik a hízlalóbb?
Figyelt kérdés
Gondoltam sütök egy muffint fogyókúra alatt, mert úgy halottam, ha a liszt helyett pl.diót használok, akkor az nem hízlal.
De most nézem, hogy 100gramm dióban 650 kalória van, míg a lisztben fele annyi.
Akkor most miből csináljam szerintetek?
2011. jún. 23. 09:41
1/8 anonim válasza:
Ha fogyókúrázol akkor szerintem ne csinálj,vagy teljes kiörlésű lisztel azzal egy fokkal jobb:)
3/8 bix válasza:
értelmes mennyiségben, nem napi rendszerességgel csinálhatsz csalós pillanatokat, nem fog megártani ha normálisan kajálsz egyébként és mozogsz. heti-kétheti 1x megehetsz 2-3 muffint, nem fogsz belehalni. de rendszert ne csinálj belőle értelem szerűen:D
4/8 anonim válasza:
Egyikből sem, parancsolj magadnak.
Hogyha le akarsz adni pár kilót akkor étkezz egészségesen.Én is úgy sikerült kilót leadnom hogy az édességet teljes egésszében megvontam.
Szerintem amúgy a kérdésedre válaszolva dióból, de fogalmam sincs.
5/8 anonim válasza:
Szerintem ha fosszú távon tartani akarod a diétád, akkor nyugodtan néha néha megengedhetsz magadnak édességet is. Én lisztből csinálnám a helyedbe, valahogy dióból nem tudom elképzelni, h olyan lenne. Ha megeszel 1 muffint nem azon fog múlni a fogyásod sikere.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Amúgy reggelire gondoltam:)
2011. jún. 23. 13:41
7/8 anonim válasza:
én zabpehelyből(ledarálom) szoktam muffint is sütni. igaz nem lesz olyan omlós és zsíros mint az eredeti (vajat sem teszek bele, hanem egy kis natúr joghurtot) viszont az íze az ugyanolyan finom.
8/8 A kérdező kommentje:
És a zabpehely annyira nem hízlal?
Leírnád a receptet:)
2011. jún. 24. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!