Baj, ha vacsorara minden aldott nap gyumolcsot eszek?
Figyelt kérdés
Mi gond lehet ebbol? Vagy miert rossz?
En nem fogyokurazom, rendszeresen mozgok, normalisan taplalkozom, nincs szuksegem kuraszeru fogyasra.
De az elobb olvastam egy valaszban, hogy a gyumolcs nem jo nagy mennyisegben, foleg nem este.
Viszont en evek ota minden este gyumolcsot vacsorazok. Nem is keveset, mindig az idenynek megfelelot.
2-3 nagy alma, 50-60 dkg eper, cseresznye (direkt a kerdes miatt mertem az iment le, hogy mennyit is eszek egy atlag este), sok-sok dinnye, oszibarack, malna, stb. Eppen ami van. Telen narancs, mandarin, ananasz, mango. Banan mondjuk pont nem, mert azt nem igazan szeretem.
Akkor most mi van? Ettol fogok elobb-utobb meghizni?
Vagy megis mi tortenhet?
2011. jún. 21. 22:46
1/2 anonim válasza:
ha nem vagy elhízva és jól esik akkor miért lenne baj?
2/2 anonim válasza:
Szerintem a gyümölcs az egyetln dolog, amit ha túlzásba viszel, legfeljebb a gyomrodat üli meg. A gyümölcs nagyon egézséges, nem értem miért lenne gond, ha azt ennéd vacsira. Szerintem nagyon is jól teszed! :) Elég nagy butaság attól az alaktól, aki azt írta, hogy nem egézséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!