Honnan tudnám letölteni Rubint Réka 2010es vagy 2009es videóját?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 13:55
1/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, föként olyan oldal, ahol nem kell regisztrálni.
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
ma 14:06-os: De ott regisztrálni kell és azt nem tudom megoldani (megvan rá az okom)
4/8 anonim válasza:
ISmerritek Google-t?? ,)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, ismerem a google-t, de úgy látom te nem ismered a betűket..mivel az volt a kérdésem hogy honnan tudnám letölteni, nem az hogy kinek mekkora a szája :)
2011. jún. 21. 15:08
6/8 anonim válasza:
1. Segítséget kértél
2. segítettem, küldtem linket
3. éppen ezért hálásnak kéne lenned, és nem a szám méretéről vitatkozni
4. gondokodtam azon hogy elkülödm a másikat, mert nekem megvan gépen, de biztos megtalálod máshogy is, mivel kicsi a szád :)
7/8 A kérdező kommentje:
Miattam nem kellett volna meg mozgatni az agyadat hogy elküld-e, cuki vagy, köszi puszi de már megvan ;-)
2011. jún. 21. 16:59
8/8 anonim válasza:
Gratuláálok ez tőled nagy teljestímén :D
Nem keleltt fáradnod hogy kiírd a kérdést cuksilánycsika (L) megy ez magától is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!