HELP! Miért van ez? (Mindenkit felpontozok! )
Figyelt kérdés
Már 12 kg-ot fogytam, és lassan 2 hete megállt a fogyás , a kg-ok terén, de a centik egyre mennek lejjebb, a karom , a derekam , és a combom mértei is kisebbek, és szemmel látható a különbség , de még van rajtam kb 10 kg felesleg.2011. jún. 15. 23:38
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Igen mozgok, eddig minden másnap mozogtam 40 percet, de most hétfő óta felvittem , heti 6-7 alkalomra és 50-60 perce.Remélem hogy ezek után újra beindul a fogyás. Kiváncsian várom már a vasárnapi mérést :)
2011. jún. 16. 09:11
12/15 anonim válasza:
Szívesen!^^
Emeld meg az edzésadagodat, így ha kilóban nem is fog olyan gyorsan látszani a további fogyás, de a tested sokkal szebb, definiáltabb lesz, hiszen a mozgás miatt nem sovány, hanem izmos, fitt leszel! :)
Sok sikert a továbbiakban!!! :)
26/L
13/15 anonim válasza:
nem kell lepontozni,azt írtad a kérdésedben hogy M I N D E N K I T felpontozol..én nem tudok segíteni ebbe a fogyókurás dologba,de gondoltam akkor már írok,ha ilyen kedves vagy és felpontozol mindenkit..de hát... :(
14/L
14/15 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak le, mint ahogy olvashattad az elöbbi hozzászólásaimban,hogy mindenkit felpontoztam. Lehet hogy a többi válaszolók pontoztak le!
2011. jún. 16. 11:15
15/15 anonim válasza:
Ez egy kicsit engem is felhúzott, hogy tök normális válaszok, és le vannak pontozva....nem értem, hogy miért nem lehet arra használni ezt a funkciót, amire ki van találva. És ezt kedves kérdező nem neked szántam, amennyiben nem te pontoztál le mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!