Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van olyan aki fogyott több...

Van olyan aki fogyott több mint 10 kilot, és nem szedte vissza?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 21:00
1 2
 11/13 tetro ***** válasza:
egy nap rájöttem, hogy ez így nagyon rossz. ettől vagyok depressziós, lassacskán drogfüggő és változtatni kell. aztán egy barátommal elkezdtünk főzni magunkra. elhagytuk a szénhidrátot szinte teljesen. cukor, péksütemények, tészták egy falat se. rengeteg zöldség, gyümölcs, csirke. mármint rengeteg ami belefér napi 800 kalóriába. mellé 3-4 liter víz naponta, meg tea. ha sokat ittam nem voltam éhes. mindenhová biciklivel jártunk onnantól autó helyett. minden másnap futottunk 5 km-t. persze elejében nem 5-t csak ameddig bírtuk. az első nap mondjuk 400 métert :D sokat görkoriztunk, hetente kétszer úsztunk ameddig bírtuk, aztán szauna. és heti három konditerem. lényegében minden nap volt két óra mozgás. az első két hét kibírhatatlan rossz volt, folyamatosan ételekre gondoltam, izomlázam volt mindenhol, és esténként jól betéptem volna szívem szerint. aztán két hét után a mérleg meglepő eredményt mutatott. olyan 5-6 kilót fogytunk. persze ez még nem igazi fogyás, de innentől már volt lendület. a végefelé már 10km-eket is futottunk és imádtam. dagadt voltam egész tinédzsérkoromban, és hirtelen kockák jelentek meg a hasamon. nehéz volt feldolgozni, azóta se teljesen sikerült. lélekben kövér gátlásos tinédzser maradtam :D
2011. jún. 14. 23:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Én most álltam neki fogyózni. Tavaly leadtam kalória számolgatással 11 kg-t de vissza híztam. Most 36 kg leadása a célom. 89 kg vagyok és 53 szeretnék lenni. Mozgás szerintem úszás lesz. :) Meg bicikli. A futással még nem próbálkoznék mert azt mondják ekkora túl súllyal nem éppen jó.<--Én voltam aki kérdezett utolsó:D
2011. jún. 15. 07:27
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, látom h sikerulhet :)
2011. jún. 15. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!