Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétás salátaöntetet...

Milyen diétás salátaöntetet használtok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 10:56
 1/8 anonim ***** válasza:

MI az, hogy DIÉTÁS salátaöntet? Ecet, só, füszerek, meg egy teáskanál olivaolaj - ez elég diétás, vagy joghurt/kefir füszerekkel.

Ami NEM diétás, az egyedül a majonézes/tejfölös öntet.

De normál esetben NEM a salátaÖNTET az, amitöl hizik valaki.

2011. jún. 14. 11:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Én csinálok magamnak: 2 evőkanál olivaolaj, ugyanennyi vagy kicsit több alma- vagy tárkonyos ecet, mustár, só, bors, citromlé, tetszés szerinti további fűszerek (tárkony, oregano, fokhagyma, mikor mi), és felöntöm vízzel, így lesz az egész kb két deci, ami elég egy nagyobb tál salátára.
2011. jún. 14. 11:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert amit a boltban lehet venni salátaporokat abban cukor van.
2011. jún. 14. 11:20
 4/8 anonim ***** válasza:

A salátaporokkal NEM a cukor a baj, hanem az egyéb adalékok.

Egyébként egy kevés cukortól nem lesz bajod, attól nem fogsz hizni.

2011. jún. 14. 11:27
 5/8 anonim ***** válasza:

De, baj a cukor... napi 3 salátánál baj, havi egy adagnál nem. De a műanyag is baj, igazad van.

Én vagy joghurtot teszek a salira, vagy semmit, a joghurtba szoktam reszelt sajtot vagy fokhagymát keverni, a tzatzikit fele joghurt-fele tejfölből csinálom, fokhagymával.

2011. jún. 14. 11:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy mennyire baj a cukor, az attól függ, hogy MENNYIT hasnál valaki - napi 1 ek-tól semmi baja sem lesz, ha naponta 5-ször használ ennyit, akkor már beszámit.
2011. jún. 14. 11:41
 7/8 anonim válasza:
A joghurt magas zsírtartalma több kalória, mint az egy kanál cukor.
2014. dec. 7. 23:40
 8/8 anonim ***** válasza:
2 kanál olívaolaj 212 kalória. Szerintem ez sok. Én általában (zsírszegény) natúr joghurtban keverek el fűszereket, és ezt rakom a salira. Ha egy egész dobozzal ráraksz, akkor is csak 60 kalória.
2016. febr. 19. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!