Szerintetek mennyit fogytam eddig? (Képpel)
Figyelt kérdés
Ilyen voltam egy hónappal ezelőtt:
És most ilyen vagyok:
Még bőven nem fejeztem be a fogyókúrát, de kíváncsi vagyok hogy mások mit gondolnak...
2011. jún. 10. 17:40
11/15 anonim válasza:
Hát fura,mert gyaloglással és tollasozással egy gramm izmot nem szedsz fel az biztos
12/15 anonim válasza:
dehogynem!nagyon is jó a gyaloglás, meg a tollas!
tollasozz legalább 1 órán keresztül, meglátod milyen izomlázad lesz:)
Amúgy kedves kérdező, arra a keksz receptre nagyon kíváncsi lennék...kérlek írd le!!8 hónapja szoptatok, azóta nem tudom megállni, hogy ne nasizzak,néha muszáj valamit ennem!jól jönne ez a recept:)))
és gratula:)
13/15 anonim válasza:
ez egyszerű utolsó. keress valami háztartási keksz receptet,csak készítsd el teljes kiőrlésű liszttel,édesítőként esetleg méz,vagy az sem
14/15 anonim válasza:
:O Ez nagyon durvaa :DD
Gratulálok:)) Nagyon csini vagy...ááááh nagyoooon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!