Szerintetek hány kg felesleg van rajtam? És hány kg-na tippeltek? (kép)
Figyelt kérdés
170 cm vagyok
majd x válasz után megmondom a tényleges súlyom, ha kíváncsiak vagytok
2011. jún. 9. 14:45
21/28 Bogee123 válasza:
Szia!
szerintem 64 kg lehetsz, szerintem görkorizz vagy mittudomén..sétálj meg biciklizz, az nem olyan férasztó, de hasznos. úgy az az ideális, ha a súly és a magasság között 110 a különbség, tehát négy kilót kell fogynod, mai hamar megvan! kb 3-4 hét..nemistudom...de ne fuss, az nem mindig jó, és fárasztó...meg otthon táncolj..tornázz .. :D ilyesmi :)
SOk Sikert!!!
22/28 anonim válasza:
De durva mintha a saját testem látnám:O Mondjuk én nem vagyok 170 csak olyan 165cm kb de én így vagyok 57-58kg. Szerintem ami tényleges felesleg(nem a hasad tartalma) az olyan 5-6 kg:) Kb nekemis:D
23/28 anonim válasza:
Bameg..ugyanígy nézek ki kb. 175 cm vagyok és 68 kg..én is most próbálok leadni 3-4 kilót..edzek kevesebbet eszek és sokat iszok :)
24/28 anonim válasza:
Magaságom ugyan annyi mint neked , kb 65-70 között .
25/28 A kérdező kommentje:
na akkor elárulom: 71 kg vagyok. és 64 szeretnék lenni, elég sokat edzek amúgy, főleg futok, meg egyéb...
2011. jún. 9. 20:40
26/28 anonim válasza:
Van rajtad felesleg, de nem veszes. Az alakod viszont nem tetszik, nem nöies. Nalad vastagabb lanyok sokkal jobban neznek ki mint te.A derekad vastag a csipödhöz kepest, a feneked meg tök lapos. Eleg fius vagy, ha fofgy szerintem az aranyok nem fognak valtozni, akkor is ilyen leszel, csak vekonyabb kiadasban.
28/28 anonim válasza:
Szia én is 170 cm vagyok (53 kg) és én 70-re tippellek maximum! 8 kilót nyugodtan ledolgozhatsz és bomba formád lesz:)
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!