Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Használ a callanetics?

Használ a callanetics?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha gerincproblémáid vannak,akkor nagyon jól segíthet ezen.

Fogyókúrához kiegészítő mozgásnak viszont kevés.Nem éget elég kalóriát.Ahhoz sokkal nagyobb intenzitású mozgás kell.

2011. jún. 9. 01:16
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Előző válaszadó tuti nem próbálta még,mert szerintem a callanetics féle 400 db haspréstől besza-behu van!Egyébként meg keress rá,a világ 2. leghatásosabb hasprése és mozgásformája!
2011. nov. 1. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

És akkor mi van ha csinál 400db hasprést?

Megdolgozza a hasizmokat,de a kalóriaigénye nem sok,tehát alakformálásra,kalóriaégetésre alkalmatlan mozgásforma.

Meg alapból helyi zsírégetés nem létezik.

Sima gerinctorna új néven kiadva.

Nulla edzésről indítva,vagy ahogy írtam gerincproblémával lehet hatásos edzésmódszer,hogy elindítson az edzésben.

De alakformálásra,látványos változásra teljességgel alkalmatlan és nem is ez a célja,max hazudnak róla a reklámjában.

2011. nov. 1. 15:42
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
Akkor anyukám a csodával határos módon önmagától fogyott 40 kg-ot?okostojás
2011. nov. 1. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

ettől biztosan nem,te ostoba.

diétázott mellé gondolom.

2011. nov. 1. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az ostoba, ez a legjobb evekig csinaltam. Nagyon eroteljes, csak ne konyvbol csinald szerintem, hanem rendesen menj el csoportba.
2012. ápr. 6. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!