Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A testverem elegge kover es...

A testverem elegge kover es akarhogy mondom neki, hogy tornasszunk nem akar, mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 eves es lany nem olyan kover de 57 kg..es elegge alacsony es van egy kis felesleges rajta es amikor mondom hogy jojjon, hogy tornasszunk egy kicsit, mindig valami kifogast keres, hogy ne..es mindig mikor megkerdi, hogy kover vagyok, oszinten?..s mondom, hogy igen s akkor haragszik..
2011. jún. 3. 21:13
1 2
 11/17 anonim válasza:
60%

Megkell szerettetni vele a sportot...

ha megkérdi,hogy kövér e mond ,hogy perszehogy,hisz mit vártál sose jösz sportolni...

2011. jún. 3. 21:30
 12/17 A kérdező kommentje:
koszonom azoknak akik segitettek..
2011. jún. 3. 21:31
 13/17 anonim válasza:
51%

21:25ös, körülbelül elmehetsz te a jó francba, a szüleiddel együtt, akik ilyen elb.szott nevelésben részesítettek téged. Ha már a helyesírásról pampogsz, akkor olvassad át amit idehánytál, mert az sem tökéletes. Mondatot nagybetűvel kezdünk, ezenkívül hemzseg a vesszőhibáktól, illetve mondatvégi írásjeleket sem nagyon vélek benne felfedezni. (Nem, a 625 pont az nem számít annak.) Ilyen alapon neked se járt volna ingyen, csak mert ide születtél, szóval shut the fuck up.

Megint csak a kib.szott gyűlölködés megy, ahelyett, hogy segítenénk egymásnak. A kérdezőbe több jóindulat szorult, mint beléd egész életedben fog. Mellesleg számokból NEM lehet következtetni SEMMIRE, mert fogalmatok nincs, hogy hova hízik az a szerencsétlen lány, mert ha hasra, akkor az igenis MEGLÁTSZIK. Az ilyen gyökerek miatt tart a világ ott, ahol, szóval jobban tennétek, ha átértékelnétek eddigi szánalmas életeteket...

2011. jún. 3. 21:35
 14/17 anonim ***** válasza:
16%

A magasságához a súlya pont jó, és egyáltalán nem kell miatta ba.ogatni.

Nem ő kövér, te vagy ... khm, ha leírom, ha nem írom le, úgy is lepontozol. :P

Hagyjál neki békén, és ne akarj belőle egy 42 kilós csontkollekciót csinálni, akinek nincs melle, feneke, és csak a meleg pasik fordulnak meg utána, hogy hú de tuti 14 éves kisfiú.

2011. jún. 3. 21:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A nővéred súlya nem sok, én ugyanennyi centivel 62kg vagyok, nagyon alacsony testzsír százalékkal. Szóval ez ennyi.:)

Nem csak a súlyon múlik. Szerintem hagyd békén, majd ha ő akar tenni valamit azért hogy jobban nézzen ki(mert gondolom ő kicsit husis lehet..). De azt semmi esetre sem hiszem hogy kövér. Szóval ne is mondj neki ilyeneket. Amíg ő nem akar tornázni, amíg nincs motivációja, addig szerintem csinálhatsz akármit, csak a kapcsolatotokat teszed tönkre vele.

2011. jún. 3. 21:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Mit foglalkozol te a testvereddel? Torodj inkabb sajat magaddal!Majd o eldonti hogy akar e tornaszni vagy nem!!
2011. jún. 4. 12:02
 17/17 anonim ***** válasza:

A szám nem minden, pontosan ahogy írjátok!Szóval igen is h fogyózni kell, ha a kérdező szerint kövér.Én voltam 160 centisen(most is annyi vagyok) 60 kg és mki baszogatott h milyen kövér vagyok...és ez csak 3 kg pl..nekem is hasra ment és combra és nagyon meg tudd látszani :/

A sportolás am is jó dolog, menjetek el kosarazni vagy ilyesmi, több emberrel.

2011. jún. 4. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!