A testverem elegge kover es akarhogy mondom neki, hogy tornasszunk nem akar, mit tegyek?
Megkell szerettetni vele a sportot...
ha megkérdi,hogy kövér e mond ,hogy perszehogy,hisz mit vártál sose jösz sportolni...
21:25ös, körülbelül elmehetsz te a jó francba, a szüleiddel együtt, akik ilyen elb.szott nevelésben részesítettek téged. Ha már a helyesírásról pampogsz, akkor olvassad át amit idehánytál, mert az sem tökéletes. Mondatot nagybetűvel kezdünk, ezenkívül hemzseg a vesszőhibáktól, illetve mondatvégi írásjeleket sem nagyon vélek benne felfedezni. (Nem, a 625 pont az nem számít annak.) Ilyen alapon neked se járt volna ingyen, csak mert ide születtél, szóval shut the fuck up.
Megint csak a kib.szott gyűlölködés megy, ahelyett, hogy segítenénk egymásnak. A kérdezőbe több jóindulat szorult, mint beléd egész életedben fog. Mellesleg számokból NEM lehet következtetni SEMMIRE, mert fogalmatok nincs, hogy hova hízik az a szerencsétlen lány, mert ha hasra, akkor az igenis MEGLÁTSZIK. Az ilyen gyökerek miatt tart a világ ott, ahol, szóval jobban tennétek, ha átértékelnétek eddigi szánalmas életeteket...
A magasságához a súlya pont jó, és egyáltalán nem kell miatta ba.ogatni.
Nem ő kövér, te vagy ... khm, ha leírom, ha nem írom le, úgy is lepontozol. :P
Hagyjál neki békén, és ne akarj belőle egy 42 kilós csontkollekciót csinálni, akinek nincs melle, feneke, és csak a meleg pasik fordulnak meg utána, hogy hú de tuti 14 éves kisfiú.
A nővéred súlya nem sok, én ugyanennyi centivel 62kg vagyok, nagyon alacsony testzsír százalékkal. Szóval ez ennyi.:)
Nem csak a súlyon múlik. Szerintem hagyd békén, majd ha ő akar tenni valamit azért hogy jobban nézzen ki(mert gondolom ő kicsit husis lehet..). De azt semmi esetre sem hiszem hogy kövér. Szóval ne is mondj neki ilyeneket. Amíg ő nem akar tornázni, amíg nincs motivációja, addig szerintem csinálhatsz akármit, csak a kapcsolatotokat teszed tönkre vele.
A szám nem minden, pontosan ahogy írjátok!Szóval igen is h fogyózni kell, ha a kérdező szerint kövér.Én voltam 160 centisen(most is annyi vagyok) 60 kg és mki baszogatott h milyen kövér vagyok...és ez csak 3 kg pl..nekem is hasra ment és combra és nagyon meg tudd látszani :/
A sportolás am is jó dolog, menjetek el kosarazni vagy ilyesmi, több emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!