Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Veletek is fordult elő ilyesmi?

Veletek is fordult elő ilyesmi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 hónapja fogyókúrázok, és lement rólam 7 kiló:-) Nagyon büszke vagyok magamra, igaz mások még nem látják rajtam, de én már észreveszem. A hasam már szépen megy befelé, a combomról már észrevehetően fogytam (mások is mondják), és a nadrágom gyakran elkezd lejjebb vándorolni. Mondjuk, nemrég elengedtem magam, bevágtam másfél tányér tésztát:$ Nagyon aggódtam, hogy másnap meglesz az eredménye, így kissé többet mozogtam, mint szoktam. Szerencsére nem szedtem fel egy dekát se, igaz nem is fogytam aznap. Néha pedig úgy érzem, hogy kész, vége, itt hagyom abba, ennyi fogyás bőven elég. De nem szeretném abbahagyni. Szeretnék még pár kilót leadni. Mit tegyek, hogy biztassam magam? Persze, gondolok arra, hogy milyen lennék vékonyan, de más módszerek is vannak erre? Személyes tapasztalatokat is szívesen olvasnék:-) Hány kilót fogytatok, és mivel biztatjátok magatokat, ha alább hagy a kedvetek?

2011. jún. 3. 07:43
 1/8 anonim ***** válasza:

SZia!

Én 10 kilót adtam le március óta, és még ennyi van.Most van egy holtpontom, remélem nem szakad meg a fogyás. Nekem a nassolás okoz problémát, meg néha vannak falási rohamaim, ami azt jelenti, hogy ha mondjuk megettem valamit, amit nem kellett volna, akkor már minden mindegy, eszem amit találok. Holott az a kis bűnözés akár bele is fért volna....De nem akarom feladni, főleg, ha már ezt elértem. Neked is sok sikert!

2011. jún. 3. 07:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Én teljesen kilőttem az étrendemből a kenyeret és a tésztát. Jó, tésztát eszek, amikor az az ebéd, de abból se annyira sokat, kenyeret meg egyáltalán nem. Fogyis kenyeret ehetnék, de azzal is csak híztam:S Szóval nekem szerencsés volt a falási rohamom, mert eleget mozogtam mellé. Nekem is vannak ilyen időszakaim, amikor legszívesebben leugranék a boltba, és vennék valami nassolni valót. Múltkor meg is tettem, vettem Pepsit, és Kinder csokit:D De általában ilyenkor leülök filmezni, meg eszek egy kis epret:-) Azt nagyon szeretem:-)

2011. jún. 3. 08:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos van egy nagyon rossz hírem: amint abbahagyod és visszaszoksz a kenyérre, az egészet visszahízod + még pár kilót. Ez van. A világért sem szeretnélek megbántani, de annyiszor elmondtuk és leírtuk, hogy nem lehet ész nélkül... Lehet, hogy nem menne le 2 hónap alatt 7 kiló, csak 4, de nem is híznál vissza újabb 2 hónap alatt 10-et.
2011. jún. 3. 09:38
 4/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Tudok róla, unokatesóm is írta, hogy nem szabad mellőzni. Eszek néha, de am se kívánom, nem is szeretem a kenyeret. Ritkán eszek amúgy is. Csak amikor mamáméknál voltam, ott nem tudtam tartani, ezért vettünk fogyis kenyeret, és igen, visszajött 2 kiló, de leadtam. Igyekszem, hogy ne kelljen emiatt aggódnom:-)

2011. jún. 3. 09:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Figyi,én 2hónap alatt fogytam 13kg-ot 170/85kg-ról. Nem vontam meg magamtól semmit,és mégis szépen lement. Minde nap,de csak reggelire megeszek egy teljes kiőrlésű toast kenyeret+ még zabpelyhet is,persze nem ész nélkül. Majdnem minden nap eszk valami kis nasit(rudi,győri édes,1-2 kocka csoki,light jégkrém,egy marék csokis/mézes/fahéjjas gabonapelyhet.)Persze csak mértékkel,éppen annyit hogy érezzem az ízét, és így nem fog rámjönni a megállíthatatlan nassolási vágy.

Persze e mellett majdnem minden nap kardiózok 1 órát.

2011. jún. 3. 10:24
 6/8 A kérdező kommentje:

Én csak fél órát mozgok naponta, de hidd el, én se vonok meg semmit magamtól, a kenyéren kívül.

Amikor megkívánom, eszek édességet, egy csokit, vagy egy pohár jégkrémet, na meg üdítőt is iszok, de azt már naponta:-) Ma pl túrótortát fogok enni, de persze nem bezbálni fogok belőle. A müzlit lehet kipróbálom:P

2011. jún. 3. 10:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Annó kb.8éve,(74kg voltam) nov.ban elkezdtem és dec.ben karácsonykor felfüggesztettem, maj' ismét folytattam, heti 1kg azaza havi 3-4kg minusz, és volt olyan h megettem egy kisebb dobozos jégkrémet, néha bűnöztem, 8hónap alatt 14kg, aztán jöttek családi gondok és elég sokat fogytam, végül 55kg-nál megált, szcsére me aggodtak miattam..

Heti 2-3nap félóra moszgás volt.

2011. jún. 3. 10:58
 8/8 A kérdező kommentje:

Én minden nap mozgok fél órát

Nekem anno orvossal kellett fogyókúráznom

Most azt követem, amit ő javasolt

Lehet enni, de mértékkel, és napi fél óra mozgás

Csak amikor észrevettem, hogy a kenyér nem a legjobb, ráhagytam

Szerintem ma én is eszek egy szelet tortát:$ De persze nem egy egy tonnásat:D Mértékkel:D És zöldborsólevest karfiollal, azt nagyon szeretem:$

2011. jún. 3. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!