Megvan valakinek a warrior diet magyarul a számítógépén?
Nekem megvan a könyv, azonban angolul. Elolvastam viszont az egész könyvet és bármilyen kérdésben tudok segíteni, akármilyen részlet érdekelne.
Amennyiben akarod, küldhetsz privát üzenetet.
Kedves Neutronlovag!
Nagyon szívesen segítek a kérdéseid megválaszolásában és esetleges kételyeid eloszlatásában a Harcosok Étrendjével kapcsolatban. A neten található ingyenesen hozzáférhető anyagok egész jól bemutatják, hogy miről is szól és hogyan működik a Harcosok Étrendje.
Emellett blogot is elkezdtem vezetni, hasonló névvel, és a facebookon is alakítottam egy közösséget, hogy segítsek az étrend alkalmazásában. Biztos vagyok benne, hogy értékesnek fogod ezeket találni és magad is meggyőződsz afelől, hogy érdemes beruházni a könyvbe. Nagyon szívesen segítek Neked.
Cserébe, arra szeretnélek kérni, hogy ne próbáld ilyen módon megszerezni a könyvet. Azt hiszem, hogy fordított esetben Te sem örülnél ennek.
Köszönöm a megértésedet és belátásodat! Várlak a blogomon és a fb oldalamon.
Üdv,
Jilly Dávid (a Harcosok Étrendje fordítója és kiadója)
(UI: Kérem, a moderátorokat, hogy ne töröljék hozzászólásomat, lévén, hogy jogellenes magatartásra utaló kérdésre válaszolok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!