Átlagosan 40-60 perc szex mennyit fogyaszt? Ha lusta vagyok elmászni tornázni, v futni, a szex is megteszi?
Gondolom, lány vagy. Ha lusta vagy tornázni, akkor valószínűleg a szex is olyan nálad, hogy a hátadra fekszel, aztán vársz. Az aztán meglepően keveset fog fogyasztani :-)
Amúgy igen: az AKTÍV szex rendesen fogyaszt. De ahhoz pár órán keresztül folyamatos akciók is kellenek ám...
Hogyan vagy aktív? Te vagy felül? Mozogsz is, netán kiizadsz?
Akkor már csak az kell, hogy utána ne zabáld tele magad. És persze az akciót legalább naponta kell ismételni :-) hogy valami hatása is legyen. De jobb lenne naponta kétszer.
És a szex után valami lazítás sem ártana, mert így elég kötöttek lesznek az izmaid.
Egy fogyókúra több hónap. Ha végig tartjátok ennek a tempónak legalább a felét - és ODAFIGYELSZ, mit és mennyit eszel - akkor ígéretesnek hangzik.
De ha idáig is ezt csináltátok - akkor mitől változna a súlyod?
Amúgy sétálhatnál is mellette jó tempóban naponta legalább 1 órát.
Én azt olvastam, hogy egy intenzív együttlét 1 óra alatt 350 kcal-át éget el.
Én rendszeresen edzem, és már pulzus mérő nélkül is érzem mennyi lehet a pulzusom. Szex közben körülbelül 140 a sajátom, ami már igencsak a zsírégető zónában van, tehát az eredmény garantált.:)
Petranova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!