Pocakkérdés, avagy a csüngő hasú disznó esete?
Teljesen átlagos testalkatom van, combom , fenekem stb állagra hagy kívánni valót maga után, de egyébként nincs gond vele. A hasam viszont mint ha az 5. hónapban lennék...
Túl vagyok 2 szülésen, nem híztam terhességek alatt, szépen kentem is a hasam, mégis óriási, a bőröm szanaszét repedt és hasizmok is szakadtak. Ha behúzom, akkor bár kevésbé emelkedik elő, de a bőröm még löttyettebben előreesik.
Lehet ezzel valamit kezdeni? Az biztos, hogy zsír is van a hasamon, de ugye helyi fogyás nincs, a torna pedig nem sokat javított a dolgon. 2 gyerek között próbáltam erősebb fogyókúrát, a hasam meg sem moccant tőle.
Más is járt már így? Hogyan mászott ki belőle?
(még szoptatom a babám, így a ne egyél semmit egy hétig tanácsnak nem veszem hasznát...)
Türelem, türelem.
Ha még szoptatsz, nem rég lehetsz túl a második babán.
Na ja, elég rendesen szét tudja dúlni két gyerek az ember hasfalát. :D
Kerüld a fehér lisztet, a cukrot. Ezzel a szoptatást még vígan folytathatod, semmiről nem mondasz le, amire szükség van, de ezek roncsolják legjobban a bőrt.
Este kenegesd, lehetőleg valami vérkeringést élénkítő krémmel, és hideg-meleg váltózuhany esténként, jéghideggel befejezve. Ez nem kerül sok időbe, belefér, fürdeni meg úgy is kell. Esetleg a krémezés után tekerd be fóliával, jobban beszívódik, és kicsit megizzaszt.
A hasizmozást ne hagyd abba, később lesz csak az eredménye látványos.
A testednek pedig még idő kell, hogy jobban regenerálja önmagát, ezt ki kell várni. Nekem most három éves a kisebbik, az első év végén kezdett látszani, hogy már nem lóg rá a hasam a térdemre. :) Most már kb. úgy néz ki, mint a terhesség előtt, hát nem vagyok egy barbie, szóval ne egy kockás, lapos hasat képzelj el. A csíkok is halványodtak, jobb a bőr állaga, ez is sokat jelent.
Addig meg marad az elfogadás, egy kis belenyugvás, és egy garnitúra klassz alakformáló bugyi. ;)
szia!
21 éves vagyok és lány. én még nem szültem gyereket, de nálam is ez a helyzet. én most 68 kg vagyok és eddig összesen 40 kilót fogytam le... a bőröm nekem se valami szép. :S csíkos a hasam és van rajta még zsír :S
én nemrég kipróbáltam az ultrahangos zsírbontást. ez egy kb. 40 perces kezelés. teljesen fájdalommentes. nekem eddig bevált. alkalmanként 2-3 centit lehet fogyni arról a területről ahol masszíroznak. olvass utána a neten ha érdekel. kicsit drága( kb. 6000 ft/alkalom ahova én járok) de még így is jobban megéri megvenni a 10 alkalmas bérletet, mint pl. a hasplasztika ami több mint fél milla ja és ott vágás is van meg műtéti heg, lábadozási idő stb.
ennél az ultrahangos zsírbontásnál viszont kockázat nincs. :) megéri kipróbálni. remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!