Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen pástétom/krém van ami...

Milyen pástétom/krém van ami nem hízlaló?

Figyelt kérdés
a májkrémről, vajról már lemondtam, van valami készen kapható konzerv vagy valami, amit kenyérre lehet kenni?
2011. máj. 27. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy kis vaj vagy májkrém nem fog megölni, mégha fogyókúrázol is. Egy réteg nyugodtan mehet a kenyeredre. Amúgy én is kerestem szírszegényebb fajtákat, de csak nagyon rossz ízűt találtam, valamilyen pástétom volt, tele adalékokkal, fujj.
2011. máj. 27. 13:22
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi oké:D és házilag se készítettél valami diétás ilyesmit? :D
2011. máj. 27. 14:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Minden nagyobb boltban lehet kapni ilyen bio padlizsánkrémet, szinte semmi sincs benne, és szerintem nagyon finom. Házilag körözött sovány túróból, vaj nélkül (esetleg joghurttal), és joghurtos tonhalkrém (csak ne olajos, hanem saját leves konzervet vegyél hozzá). Utóbbi annyi, hogy tonhal, joghurt, só, bors.
2011. máj. 27. 15:07
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi kipróbálom! Most, hogy mondod, a padlizsánkrémet már el is felejtettem, pedig tényleg nagyon szerettem régen! :) A körözöttet is kipróbálom úgy, ahogy mondtad! Sajnos a tonhalat nem igazán szeretem, de lehet magamba erőszakolok egy keveset
2011. máj. 27. 15:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok: a padlizsánkrémet én is ettem ilyen formában, házilag :)

Plusz mindenféle zöldségből lehet egy kis krémet, pürét készíteni.

2011. máj. 27. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

tojáskrém, cukkiniskrém, juhtúrókrém, tonhalkrém, csirkehús/májkrém, paradicsomkrém, paprikakrém, körözött, sárgarépakrém, sprágakrém, brokkolikrém, hagymakrém, céklakrém, gombakrém, avokádókrém

én ezeket szoktam enni fogyi ill. életmódváltás alatt

2011. máj. 27. 22:27
 7/7 A kérdező kommentje:
huhh köszönöm szépen, most aztán a bőség zavarába csöppentem ! :D Köszönöm szépen a nagyon hasznos válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz
2011. máj. 28. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!