Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok, ha már két...

Miért nem fogyok, ha már két hete próbálkozom?

Figyelt kérdés
Már csak napi 2x szoptatok, így elhatároztam, hogy leadnék 4-5 kilót. Elhagytam az édességet, napi 5x eszem sok zöldséget (persze fehér húst is minden nap), Abonettet a kenyér helyett, 6 után nem eszek, csak max. egy pohár zöldséglevet, napi 3x 150 hasizomgyakorlatot csinálok és nemhogy kevesebb a súlyom, még több is lett 1 kg-al és a nadrágom is szűkebb! Mi történt?! Nagyon elkeseredtem! Még csak 2 hete csinálom, de nem kéne már valami eredménynek lenni? Sajna intenzívebben mozogni még nincs időm, mert államvizsgára készülök és amig a gyerkőc alszik, tanulok, ha ébren van ilyesmit nem tudok csinálni tőle, a lakás is kicsi gépekhez v. tornázni. A napi 1 óra séta pedig ezek szerint nem elég.
2009. márc. 15. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy normális és hosszú távon is hatásos fogyókúra egy évig tart, rendszeres mozgással egybekötve. Nincs csodamódszer. A sokszori felülés nem sokat lendít a dolgon, mert a fogyáshoz minden izmot és testrészt arányosan meg kell mozgatni. További kérdés, hogy valóban olyan nagyon le kell-e fogynod...
2009. márc. 15. 20:08
 2/7 anonim válasza:

Szia!

nekem ugyan nincs gyerekem, de hasonló problámákkal küzdök. Azt javasolnám, hogy ne add fel a diétádat és adj magadnak egy kis időt hogy a szervezeted átálljon a fogyásra. Szerintem a diétád is jó, talán fontos lenne még hogy rengeteg folyadékot, vizet igyál, amennyit csak tudsz, mert az jobban beinditja a fogyást. És ha van erőd, talán próbáld meg a futást:)) Én egyszer csak futással 18 kg-t fogytam le, tehát ez tuti recept:)

2009. márc. 16. 10:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 165 cm és 61 kg vagyok. "Fénykoromban" 53 kg-ot nyomtam, persze nem ez a cél... Engem inkább a súlynövekedés zavar! Ennyi erőfeszítés a semmiért! A hasizom gyakorlatokkal pedig azt remélem újra lapos hasam lesz. Akkor megy így minden tovább, és a vizsga után mozgás!
2009. márc. 16. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!Én egyedülállo anyuka vagyok,és teljes mértékben megértelek,nekem sem könnyű.Kb. ugyanolyan diétát csinálok mint te,csak sok ásványvizet kell inni.Én napi 3,5-4l vizet iszom.

Ajánlanám neke a Norbinak a Kickbox dvd-jét!!

Az nagyon jo tapasztalatból mondom.Mindent átmozgat,és keményen égeti a zsírt.A cd kb. bő 30 perces csak,és ha még emellett beiktatsz egy pici súlyzos edzést is,akkor még jobb!!

Remélem tudtam egy picit segíteni!

2009. márc. 17. 19:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Mindenkinek sok sikert!
2009. márc. 17. 20:01
 6/7 anonim válasza:

Nekem szülés után nem kellet fogyóznom, mert a szoptatással simán lement havi 2kg. Utána jártam fitneszterembe ahol az edző azt mondta szülés után megnyúlik a hasizom, ezért sokkal nagyobb erőfeszítésbe kerül ledolgozni a pocit.

"Nemcsak az össz. kalória számít (nem mennék 1200 Kcal alá rendszeres sport mellett), hanem a tápanyagarány is. A javaslat: 20 % fehérje, 20 % zsír és 60 % szénhidrát (persze nem a cukor). Javaslom a heti 1* gyümölcsnapot (csak víz és nyers gyümölcs, zöldség).

Heti 3*4 alkalmommal 1 órás kardio edzés elegendő (kerékpár is jó), szigorú pulzuskontrollal. A pulzusod a max. pulzus 60-80 %-a legyen, max. pulzus:220-életkor."

Vegyél egy pulzusszámlálót. heti 4*1 óra a fent megadott pulzusszámon 2000 kalóriát éget el.

Az L-Karnitin 25%-al hatásosabbá teszi a zsírégetést.

2010. febr. 28. 17:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi! Azóta már remek formába edzettem magam, és le is ment 4 kiló (ez volt a cél). De ruhaméretben egy teljes számot jelentett, és mindenhol szép formás lettem. Viszont a lányom két hét múlva leszokott a szopiról... :(

Most újból terhes vagyok, 32 hetes, de valószínűleg csak szopizás után fogok újból tornázni, nem akarom, hogy emiatt leszokjon róla a fiam. Egyébként most pont 4 kilóval vagyok kevesebb, mint az előző terhességemnél! :)))

2010. márc. 1. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!