Milyen az alakom? Hány évesnek tippeltek?
Gondolom ide több válasz jön,azért teszem föl a kérdést még egyszer.
Olyan alakot szeretnék amilyen Filippa Hamiltonra,mert ugy gondolom,alkatilag hasonlitunk,csak rajtam van egy csomo felesleg.
Kort és nemet is légyszi!
Ilyen volnék: [link]
Ilyen meg nagyon szívesen lennék: [link]
161 cm 53.5 kg
Én olyan 14-re tippelek. A hátad pl szép vékony, de a combod elég vastag. Sajna az enyém is ilyen :(
20L
Nekem is ilyesmi alakom van. :D [167, 59.9]
Állítólag nem vagyok kövér, de nekem nem tetszik. :)
Amúgy szerintem ha fogyni akarsz, akkor nem kell sokat, max 4 kilót. [beszélek én, aki még 7et akar xD]
És ne akarj olyan lenni mint az a csaj azon a képen, mert szerintem nagyon csúnya alakja van, túl sovány.
És kb 16nak tippellek.
18 körül lehetsz
az alakod nem vészes, de plöttyedt.
A másik kérdésnél meg a feneked... talán ne szoríts rá, mert látszik. xD Anélkül meg plöttyedt, az itteni képen meg jaj, nekem jobb kufferom van, pedig mostanában nem mozogtam semmit.
Az áhított alakról meg szép álmokat. Csinos és izmos lehetsz, de olyan sose. Miért? Van köztetek 20 centi magasságban. Átérzem, én is örülnék, ha hosszabb lábaim és törzsem lenne, de sose lesz.
Amúgy ha nem sztárokhoz hasonlítgatunk, akkor csinos vagy. :) Rajtad nincs photoshop. :P
Gerincferdülésed van vagy csak ezen a képen ilyen fura a tartásod? De végülis mindegy,ha ferde vagy ha nem,menj úszni,és egyél egészségesen,ártani nem árt és ha izmosodsz akkor még ennél is jobb alakod lesz.
Ne fogyózz,csini vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!