Van remény, hogy visszamenjen a bőr?
Figyelt kérdés
33 éves vagyok 120kg 176cm,körte alkat,ha most elkezdek fogyózni,még visszahúzódik a bőröm a hasamról?+ gyerkőcöm van,gondolom a szülések száma is befolyásolja...2011. máj. 18. 12:26
1/2 A kérdező kommentje:
3 gyerkőcöm van,most látom,hogy nem jól írtam...
2011. máj. 18. 12:26
2/2 anonim válasza:
Ha szép fokozatosan fogysz akkor szerintem igen. Az a baj hogy elég nagy súlyfelesleged van, és az első hónapokban elég sok lemehet rólad. Kezd el kevesebbet enni a szokásosnál, és próbáld meg azt hogy havonta 4-5kiló menjen le maximum, mert ha 1 hónap alatt ledobsz 10 kilókat, akkor lehet nem tudja követni a bőröd az iramot. Vegyél feszesítő testápolókat, nem tudom mennyire hatásos, még sosem használtam, de hátha beválik. Esetleg kérd ki orvos véleményét, mert ők biztosan jobbat tudnak mondani, segít összeállítani egy étrendet, a mozgást stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!