Mit szoltok ehhez?
Az élelmezéstudományi intézet által összeállított diéta leírása, mely átállítja az anyagcserédet!
Nem kell koplalni, nem kell semmit se szedni, egyszerűen azt kell enni, amit írnak. Annak aki végigcsinálja 8-10 kiló fogyást garantálnak, valamint azt, hogy a leadott kilók körülbelül egy évig nem térnek vissza, mert átállítja az anyagcserét a szervezetben. A leírás egy heti menü, amit egymás után kétszer kell megcsinálni, vagyis 2 hét diéta és az eredmény garantált!
Az alábbiakban egy olyan fogyókúraprogramot mutatunk be, melynek segítségével 8-10 kilogrammot lehet fogyni 14 nap alatt. A kúra garantáltan sikeres, de igen kemény. A diéta lényege abban áll, hogy megváltoztatja az anyagcsere-folyamatokat, aminek az az eredménye, hogy a 14. nap után normálisan lehet étkezni anélkül, hogy a rákövetkező egy évben visszaszednénk a leadott kilókat. A magas vérnyomást is előnyösen befolyásolja, ezért akinek ilyen jellegű panasza van, ellenőriztesse újra vérnyomását a kúra végén.
A kúrát pontosan be kell tartani, és ideje alatt ne fogyasszunk szeszes italt! A kúrát csak fél év után szabad megismételni, és ha meg is szakítottuk, se kezdjük újra fél éven belül! Ha megéhezik a kúra alatt, csak vizet ihat. A receptben megadott kávé nem cserélhető fel teával. Ha nincs külön jelölve, a salátát csak olaj és citrom nélkül, az ételeket pedig (a tojást és a paradicsomot is beleértve) fűszer nélkül kell fogyasztani. Sózni lehet.
Mint láthatják, a kúrának igen szigorú szabályai vannak. Ezeket be kell tartani, különben a kívánt fogyás nem jön létre, az anyagcsere-folyamatok nem változnak meg. A fogyás mértéke súlyfeleslegfüggő, akinek több a túlsúlya, az többet ad le, akinek csak kevés fölöslege van, az kevesebbet fog fogyni.
Mit jelent a „normális” étkezés a kúra után?
Ha Önnek szüksége van fogyásra, akkor az eddigi táplálkozási szokása nem volt megfelelő, hiszen túlsúly kialakulásához vezetett. Az egészséges táplálkozás alapelveit kell követni. Általában hajlamosak vagyunk arra, hogy a napi elfogyasztott kalóriamennyiséget alulértékeljük. Nem elég megsaccolni, hogy mennyi kalóriát fogyasztottunk idáig naponta, járjunk pontosan utána. A kúrát csak egészséges fogyni vágyóknak javasoljuk!
1. nap
Reggeli: feketekávé (cukor, édesítőszer nélkül)
Ebed: 2 db. főtt tojás, spenót főzelék kevés rántassál vagy a nélkül
Vacsora: 1 nagy steak, zöld saláta, főtt zeller
2. nap
Reggeli: feketekávé kis tejjel, 1 kicsi szelet kenyér vagy kétszersült
Ebéd: 1 steak, zöld saláta, gyümölcs
Vacsora: főtt sonka
3. nap
Reggeli: feketekávé kis tejjel, 1 kis szelet kenyér
Ebéd: 2 db. főtt tojás, zöld saláta, paradicsom
Vacsora: 20 dkg. főtt sonka, saláta
4. nap
Reggeli: feketekávé, kis szelet kenyérke
Ebéd: 1 db. főtt tojás, nyers vagy dinsztelt káposzta, 15 dkg. sajt
Vacsora: sima kefir vagy joghurt, gyümölcs
5. nap
Reggeli: feketekávé tejjel, reszelt sárgarépa citrommal
Ebéd: hal, paradicsom
Vacsora: 1 steak, zöld saláta
6. nap
Reggeli: feketekávé, 1 szeletke kenyér
Ebéd: 1/2 grill csirke, saláta
Vacsora: 2 főtt tojás, saláta
7. nap
Reggeli: citromos tea cukor nélkül
Ebéd: gyümölcs
Vacsora: Barmit, amit szeretsz, amennyit akarsz (no azért ha lehet mértékkel!)
Néhány értelmezés a diétából:
Steak: vízben párolt hús, kévés sóval
Kenyérke: kétszersült
Gyümölcs: bármilyen, a kompótot kivéve
ez a diéta, ha csak egy napot nézel, egyenlő egy koplalással. Másrészt már ott el van cseszve, hogy napi 3 étkezést ír..
ugyan már, be ne vegyétek!
Látszik, hogy állami szerv, a fostos jövedéki adós kávét mindennap nyomatnák az emberbe, hadd legyen csak kávéfüggő a marhája..
Meg a sok koffein különösen jót tesz egy kövér magas vérnyomásos embernek... Főleg kora reggel..
hányszor fogjátok még belinkelni?
hányszor etetik meg veletek ugyanazt a baromságot több néven? (ld. fehérjediéta, 13 napos, narancs diéta, level diéta, anyagcsereátállítós diéta) ...kész röhej.
Ami diéta úgy kezdődik, hogy kávé szerinted milyen lehet?
Qrva nagy divat lett ez a kávé nélkül nem tudok felkelni. Pitiáner függőség netovábbja. Aki ennyit nem bír, hogy felkeljen csak úgy, az hogy akar kibírni egy diétát?
Hátom nagyon negatív vélemények vannak.....
Én csak pozitívat tudok mondani ezzel kapcsolatban.
Egy fiú ismerősöm miután lefogyott, kérdeztem hogy csinálta, s tőle kaptam annó ezt az étrendet.
Én a 2 hét alatt 8 kg-t fogytam. És tartottam is a súlyom egy évig. Az anyagcserém rendszeressé vált. Az meg evidens ha utána betegre zabálod magad hízni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!