Hogy tudnám formálni a lábaimat? :SS
Figyelt kérdés
Nagyon zavar ezmiatt még térdnadrágot sem ngayon merek felvenni:(mi lenne az a gyakorlak v gyakorlatok amikkel tudnám őket formálni:Sa rövidnadrágot is csak a kép miatt vettem..
2011. máj. 13. 18:47
2/7 anonim válasza:
Diéta(nem éhezés). heti 3-szor edzőterem. Két edzés között 1 pihenőnap.
3/7 anonim válasza:
Futás,biciklizés bármiféle kardio...
Nekem a bringától nagyon szép lett a combom :P
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. máj. 13. 22:24
5/7 anonim válasza:
Végezz kitöréseket és guggolásokat (magas ismétlésszámmal)! A futás sem rossz, de ne várj csodát tőle, a biciklizéssel pedig óvatosan, mert egy ideig vékonyítja a combot, de utána vastag, izmos lesz tőle. Kitartás:)
6/7 anonim válasza:
hát az én combom aztán nem lett vastagabb persze én szobabicikliztem és gyenge fokozaton csináltam de vagy órákig:) és imádtam!
Csodára pedig csakis a futás képes:P
A guggolgatás,kitörés nekem még egyenlőre nem használt formálja ugyan a lábadat de a zsírégetéshez több kell!
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. máj. 14. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!