Hogy tudnék lefogyni, ha az evés a "társasági" esemény?
A mi baráti társaságunk is ilyen, én ugy csinálom, hogy - mivel alapból sem vagyok egy nagy evő, de sajnos vigyáznom kell így is,mert hízékony vagyok - eszem velük, de ha pld. eszem egy sütit és egy kávét, mondjuk délután, akkor este már csak egy pohár tejet iszom, vagy egy almát. Egyébként sem tudok tele gyomorral lefeküdni.
Szóval egyél velük nyugodtan, de csak 1 szeletet, vagy egy pohár valamit, annyitól egészen biztosan nem fogsz elhízni, max. "lecsalod" a következő étkezésedből.
Ne kávét, kólát igyál, hanem vizet, gyümölcslevet. Ha esztek, és sütis helyre mennétek, javasold, hogy menjetek olyan helyre, ahol nem csak süti van (tehát nem cukrászda), például egy pizzériába, ahol vannak édes dolgok, meg saláták is. Nyugodtan mondd meg, hogy oda kell magadra figyelned és ez a sok süti nem vezet jóra. Ha barátok vagytok, ennyi belátással lesznek rád.
Ha meg végképp cukrászda, süti, vagy más hízlaló, akkor egyél, és lemozgod, vagy kárpótlásul nem vacsizol, ahogy írták előttem. Esetleg ha pizzáztok, vagy hasonló, akkor felezz valakivel.
Én is egyetemen, a hasonló programok közepette fogytam. Egyrészt megmondtam a haveroknak, hogy fogyni akarok, így odafigyeltek az én igényeimre is helyválasztáskor, másrészt meg okosan választottam az étlapról.
Ha heti 5-6x-2 órát edzenél,akkor nem kellene aggódnod a jegeskávé miatt.
Egyébként meg az aerobik órán is tudnál barátnőzni.
Csak velük edzeni is kellene persz,utána meg ihatnátok egy protein turmixot.
Én is a haverjaimmal elsősorban edzésen vagyok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!