Elolvasnád a kérdésem és válaszolnál rá? Nagyon rosszul csinálom?
Hízni szeretnék, de egészségesen
pl ma ezeket ettem:
Reggeli(7) natúr joghurt 150gramm, 0.1%-os zsír-szóval light 1 kiskanál szezámmag és 8 kiskanál natur zabpehely (itt van amikor teljes kiőrlésű kenyér (2szelet) csmellsonka, sovány sajt, vagy főtt tojást eszem zöldségekkel (egyik nap szendvics másik nap zabpehely)
Tízórai (10kor) egy teljes kiőrlés magos zsömle, benne egy szelet párolt csirkemell és ubroka, de itt gyümölcs szokott szerepelni vagy joghurt/kefír, csak ma kirándulni voltunk..
ebéd (3) ma: ugyanaz mint a tízórai de itt főzelék szokott lenni főtt tojással, hussal, párolt hallal, hussal vagy rizs (heti 3 főzelék, 2szer rizs 2szer más pl:paprikáskrumpli, rakott karfiol stb) és hozzá saláta, párolt zöldség avgy savanyúság
vacsora(6) joghurt/kefír vagy túró almával (mondjuk ma mivel kirándulni voltunk így ettem még egy almát, és amikor hazajöttem párolt húst, borsót, répát és gombát ettem (kistányérral) mivel ma kimaradt a meleg ebéd a tura miatt
de azt szeretném kérdezni hogy ez így jó lenne
köszönöm az értelmes válaszokat
mellette persze sportolok és iszok vízet
nem kamuzok, tényleg így van
csak sima csapvizet, szénsavmentes ásványvizet vagy gyümölcs/zöld teát iszok citrommal cukor, méz nélkül
hát szerintem nem annyira sexy de azért köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!