Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, belefér?

Mit gondoltok, belefér?

Figyelt kérdés

Az ebédem kicsit sokra sikerült, de minőségre megfelel?

Egy tányér tyúkhúsleves, nagyon kevés cérnatésztával, főtt répa,karalábé, egy fél főtt krumpli, és nagyon sok tényleg nagyon sok tyúk melle husát ettem meg a 2 szárnyát is (főtt hús!) És vagy 2 szelet töltelék (tojás, zsemlemorzsa, hagyma,fűszerek-amiket nagyjából tartalmaz)

Nem szoktam ennyit enni, de most ebédre ez nagyon jól esett. (Egyébként még hozzá kell tennem, hogy nem akarok fogyni egy kilot sem, csak szeretném tartani a súlyom 164/50) És ma sajnos nem tudtam menni futni, időjárás miatt.

2011. máj. 7. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
persze,jó, de nálunk jó idő van, gyere ide futni. :D
2011. máj. 7. 19:38
 2/4 anonim válasza:
59%
óó de jó mennék nagyon! szeretek is :) holnap remélem már mehetek, ma direkt jól beebédeltem sok sok husiból fehérjéből, mert kell hozzá az energia, erre :S csak tanulásra ment el :D
2011. máj. 7. 19:51
 3/4 A kérdező kommentje:
óó de jó mennék nagyon! szeretek is :) holnap remélem már mehetek, ma direkt jól beebédeltem sok sok husiból fehérjéből, mert kell hozzá az energia, erre :S csak tanulásra ment el :D
2011. máj. 7. 19:52
 4/4 A kérdező kommentje:
jaj a másik felhasználómmal írtam! bocsi :)
2011. máj. 7. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!