Kcal táblázatot valaki írna? És 1 adag az mit jelent? És valaki írna vagy linket adni egy komplet fogyási tervet, vagy azt hogy lehet megcsinálni?
de ne a kalóriákat nézd főként,ne egyél sok szénhidrátot,meg nasit,mozogj többet és simán lefogysz.
a tápanyagok pedig kellenek a szervezetednek.
Nem szabad semmit sem megvonni a szervezetünktől. Ez nem csak kamaszkorban igaz, amikor fejlődésben vagyunk még, hanem mindig!
Én 7-8 kg-t szeretnék fogyni kb.. Az én tervem a következő:
- Napi 2-2,5 l ásványvíz vagy csapvíz (esetleg tea pl. kamilla, csalán, borsmenta, ízesítés nélkül).
- Naponta 5x kevesebbet enni.
- Sok-sok zöldség, gyümölcs, most már úgy is egyre több zöldség, gyümölcs lesz.
- Sok fehérje, mert ez nagyon fontos a szervezetünknek, pl. tojás, fehér húsok, hal és kevéske vöröshús.
- Szénhidrátot kicsit visszafogni, lehetőség szerint rozsos vagy tönkölybúza kenyeret enni, azt is csak délután 3 óráig. Sima tészta helyett, ha megoldható durumtészta, fehér rizs helyett, barna rizs.
- Amihez csak lehet salátát fogyasztani.
- Nassolnivalókat, cukros üdítőket elhagyni, max. házi sütemény 1-1szelet (azt is ritkán).
- Jégrkém, fagyi helyett házi fagylalt. A friss, megmosott gyümölcsöt leturmixolod, vagy villával összetöröd, egy kis tejjel vagy zsírszegény joghurttal és lefagyasztani.
- Ez mellett pedig jöhet a mozgás. Én itthon fogok tornázni hetente 4x, max. 5x :)
Remélem eredményes lesz!:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!