Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövér vagyok? 15/L (bővebben...

Kövér vagyok? 15/L (bővebben lent)

Figyelt kérdés
172 cm , 61 kg. Mell : 89 cm , derék : 67 cm , csípő : 95 cm , comb: 57 cm :(. Nadrágméret : 28, pólóméret: S.Sokat sportolok(futás,bicikli,kosárlabda,röplabda,tenisz). Nagyon kövérnek érzem magam.:(
2011. máj. 5. 13:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Sajnos azt kell mondanom, hogy nem a testeddel van a gond.

170 cm vagyok, 65 kg és nem vagyok kövér.

2011. máj. 5. 13:35
 2/12 anonim ***** válasza:
Tényleg nem a testeddel van gond.
2011. máj. 5. 13:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem tűnsz kövérnek. SŐŐŐŐŐT nagyonis csinos lehetsz a méreteid alapján. 24L
2011. máj. 5. 13:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Ezek alapján nem vagy kövér.
2011. máj. 5. 13:40
 5/12 anonim ***** válasza:
Rakj ki ide egy fényképet magadról!
2011. máj. 5. 13:41
 6/12 anonim ***** válasza:

Van rólad meztelen kép? Ha van,akkor tedd fel! Ha nem akarod, akkor meg nézd meg magad a tükörben meztelenül, és döntsd el, hogy teszik-e a látvány! Ha igen, akkor mit érdekel mások véleménye? Ha nem, akkor megint csak mit számít, ha valaki azt mondja, hogy de jó, pont jó, ne csinálj semmit?

Neked kell eldöntened, és tenned, vagy nem tenned érte...

2011. máj. 5. 13:42
 7/12 anonim ***** válasza:

172 centi ,61 kilós és még megkérdezi : kövér e vagyok ?

Hát kövér nem vagy,de azért egy orvos megnézhetne.

2011. máj. 5. 13:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha 172cm magas és 95 kiló lennél akkor kövér lennél..

Kedves hozzászólok!

Ti nem unjátok hogy mindig ide jön egy fiatal azon nyafogni hogy milyen kövér,holott pontosan tudja hogy a méretei lapján messze van a kövérségtől??

Mert én már nagyon unom..

2011. máj. 5. 13:54
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem tetszik a látvány,pedig már fogytam is.Voltam 56 kg is,de az sem tetszett,vékonyabb akartam lenni,most meg hogy feljött ez a +5 kg,teljesen ki vagyok akadva,már 2hónapja próbálom leadni,de nem megy. Folyton éhes vagyok,pedig rendesen étkezem,aztán feladom.:( Az összes osztálytársam 50 kg körül van,pedig nem sokkal alacsonyabbak.Mondták már,hogy rosszul látom magam,ezért tettem fel itt a kérdést.
2011. máj. 5. 14:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a cm/kg-ot, mert a testalkat számít. Hiába vagy 172/45, ha az alkatod miatt ducinak látszol. Kép kell, anélkül nem lehet megmondani.
2011. máj. 5. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!