Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Malacként is lehetnek testképz...

Malacként is lehetnek testképzavaraim? Vagy ez csak a vékonyabbakra jellemző?

Figyelt kérdés

Fél éve életmódot váltottam, fogytam is kb 20 kg-t.

Én viszont egyre kövérebbnek látom magam...

Pl ma ment a liftnetwork-ön a Dr. Zsírvágó című műsor és ott 200 kg-s emberek vannak és úgy néznek ki mint én.. :(

2011. máj. 3. 19:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát még nagyon hosszú út áll előtted az álomsúlyig, de gondolj arra, már milyen sokat elértél. 20 kiló minusz már nagyon szép eredmény. És mégis, hogyan lehetnél kövérebb, ha már ennyit fogytál? Ez butaság. Folytasd tovább a fogyást, és fogadd meg annak a válaszolónak a tanácsát is, aki a löttyedtségről írt.

Egyébként a képen lévő nő szerintem nem 100 kilós.

2011. máj. 3. 20:32
 12/15 A kérdező kommentje:
A löttyedtség annyira nem érdekel, úgyis megműttetem magam
2011. máj. 3. 20:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Én dettó így vagyok mint te...én 160cm vagyok és 64kg. 14kg-t adtam le eddig,de mégis úgy érzem mintha egyre csak híznék és híznék....

Lányoktól ugyan kapok bókokat hogy mennyit fogytam meg stb.,de legutóbb az ex pasimtól megkaptam hogy milyen kövér vagyok és az utóbbi időben felszedtem pát kilót...(pedig amikor jártunk egy 80kg-os benga állat voltam).

Na így legyen az embernek önbizalma:S

Annyit tudok tanácsolni hogy folytasd amit elkeztél és addig ameddig azt nem látod a tükörbe amit látni szeretnél.

16/L

2011. máj. 3. 20:41
 14/15 anonim ***** válasza:

utolsó, megértelek, én 8 kg-t adtam le, amikor szakítottunk a volt barátommal, és mostanában megjegyezte, hogy jéé? mitől lett ilyen f.s alakod? tudod, hogy nekem jobban bejött a nagy segg! oké, látja hogy fogytam, de mégse kellene ilyen hangnemben beszélnie... na mind1

Kérdező: még fél évig ne érdekeljen a súlyod, csinálj mindent úgy, ahogy eddig, hidd el, ha nem foglalkozol vele, egyik nap csak szimplán belenézel a tükörbe és leesik az állad, hogy mennyit fogytál :)

2011. máj. 3. 23:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Én 110 kg-ról kezdtem, most vagyok 91 (-45 cm). Nem látom magam egyre kövérebbnek, de olyan, mintha semmit nem változtam volna:(

Úgyhogy megértelek, de ne add fel!

2011. máj. 4. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!