Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A kókuszdió ehető belseje hizlal?

A kókuszdió ehető belseje hizlal?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 12:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Értsük már meg, hogy nincs olyan, hogy VALAMI HIZLAL! Olyan van, hogy valaki egész nap többet eszik, mint amit felhasznál a szervezete, és akkor HÍZIK!!!!
2011. ápr. 28. 12:45
 2/13 A kérdező kommentje:

Értsük már meg, hogy nem ezt kérdeztem!

Akkor másképp megfogalmazva a kérdést, hogy a kákán is csomót keresőknek is megfeleljen: mennyi az energiatartalma 100g frissen feltört kókuszdióbélnek?

(Tehát egy számot kérek szépen, így talán nem lehet belekötni...)

2011. ápr. 28. 12:49
 3/13 anonim ***** válasza:
37%

Már ne is haragudj, de a "kókuszdió mennyire hizal" és a hány kalória van benne, az tök más kérdés... :S

Egyébként 360-400kcal/100g

2011. ápr. 28. 12:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát ha te meg tudod enni a kókuszdió belét akkor csodálkozom!Nem éppen csemege!
2011. ápr. 28. 12:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

???? nem éppen csemege? Tudod te mi az a kókuszdió?

Nagyon is csemege. (persze nem akkor kellenni, amikor túlérett,hanem amikor még nem olyan kemény

2011. ápr. 28. 12:54
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem hízlal. Olaszországban ugyanúgy árulják behûtve-feldarabolva, mint a dinnyét, rengeteget eszem beløle, semmi súlyfeleslegem nincs.
2011. ápr. 28. 13:07
 7/13 A kérdező kommentje:

Már ne is haragudj, de az, hogy "valaki egész nap többet eszik, mint amit felhasznál a szervezete" nem éppen egy egzakt megfogalmazás! Több mit? Mennyiséget, grammot, vagy mit? Mert ez alapján mondjuk 1kg répa közel sem fog annyit HIZLALNI, mint 1kg tiszta cukor.

A mennyiség és az energiatartalom szorzatát kellene inkább nézni.

Nyilván nem arra voltam kíváncsi, hogy mondd meg látatlanul és ismeretlenül, hogy mennyi kókuszt szoktam megenni. Hanem a másik szorzótényező lett volna érdekes számomra. Ezt egy kis logikával igazán ki lehetett volna következtetni!

2011. ápr. 28. 13:11
 8/13 A kérdező kommentje:

Meg tudom enni a kókuszdió belét. Szerintem finom.

A hasznos válaszokat köszönöm!

2011. ápr. 28. 13:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez is egy vicces "beszélgetés" volt. Úgy szeretem ezt az oldalt....
2011. ápr. 28. 13:19
 10/13 anonim ***** válasza:
350-400 kcal 100 g.
2011. ápr. 28. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!