Szerintetek sok 67 kg 163 cm? 15 fiú (vastag csontozatú)
Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 18:27
11/13 anonim válasza:
Fiunal nem gaz szerintem ha egy kicsit mackos, szerintem aranyos, nem feltetlenul kell egy fiunak kajak kigyurtnak lenni, szeretem ha egy fiu izmos de ha mar az izman is izom van az gusztustalan remiszto...De az igazat megvallva fiu vagy, vagyis SPOROLJ!!! Neked sportolnod kell!!! Focizz!!! Kezizz!!! Ussz!!! Setalj okorkodj az utcan (persze ne gengszteresen) XD... De ne lustulj el!!!
Nem vonzo az a srac aki nem eletre valo, mozgekony! ;)
Mert az nagyon nem jo!!!
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2011. ápr. 21. 10:31
13/13 anonim válasza:
mivel nem tudjuk kép nélkül h hogy nézel ki, ezért ha van rajtad izom, akkor pont jó vagy. De azért ajánlom h biciklizz,fuss, járj kondi terembe, a lányok szeretik az izmos fiukat:D Én 170cm vok és mellé 85 kg és nincs okom panaszra (3 éve kondizok) 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!