Van jó tornás videótok, vagy valami jó oldal ahonnan letölthetek?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogyózni!Eddig nem sikerült lefogynom görkorizás és biciklizés mellett! Szeretnék most kipróbálni valami jó tornás videót! Interneten keresgettem de én olyan videót szeretnék végigcsinálni ami nem 25 percig arról szól hogy kettőt ide 2 oda! Előre is köszönöm :)2011. ápr. 20. 15:44
1/2 anonim válasza:
Itt minden napra van edzés. Nem könnyű, de tuti hatásos. Nekem nagyon bevált, nagyon látványosan formásodom tőle. Pedig csak a "könnyített" változatot csinálom (mindig megadja a csajszi, hogy csináljuk a gyakorlatokat, ha kezdők vagyunk). Nem fognak peregni rólad a kilók, mintha éheznél, de átalakul a tested. Nézd meg a bodyrockerek beküldött előtte-utána fotóit!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen ez nagyon jó :)
2011. ápr. 20. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!