Próbált valamelyikőtök úgy fogyózni, hogy pár napig csak ananászt evett? Ha igen, mik a tapasztalatok?
Én nem tudom elhinni, hogy ilyen durva dolog történt a kizárólagos ananászevés miatt az ismerősöddel, egyik válaszoló. Max akkor, ha tényleg durván bezabált a nagyon összeszűkült gyomrára.
Én is csináltam, hogy 1 hétig ananászt ettem, reggelire-vacsorára valódi gyümölcsöt, ebédre a cukrozott lében ázó darabosat. Nem lett semmi bajom azon kívül, hogy nagyon nagyon alulenergizált voltam 2 nap után, semmire nem volt erőm, rengeteget aludtam. Fogytam 4 kilót én is. Következő héttől nagyon kellett az önkontroll, mert kiéhezett voltam az ízekre, de én nem híztam vissza, úgy egészében nézve 33 kilót fogytam a legdurvább súlyomtól nézve. Szóval ártani nem árt, ha önkontroll és vasszigor maximálisan megvan, és van időd rengeteget pihenni is (pl szünet).
*ebédre a cukrozott lében ázó darabosat.
Hát az biztos, hogy nem ettől fogytál 33 kilót.
Én elhiszem, amit felettünk írtak. Ananász ide vagy oda, a jojó mindenkinél egyformán működik. Vagyis a koplalásra automatikusan visszahízás következik. Nem írom le hatezredszer, miért, csak annyit, hogy a koplalás tönkrevágja az anyagcserét, és utána attól is hízol már, amivel korábban tudtál volna lassan, egészségesen fogyni.
Aki nem hiszi, járjon a végére.
De okos ember más kárán tanul.
fogyhatsz tőle persze, de nem feltétlen azért, mert ananász, hanem mert nem eszel gyakorlatilag. amikor utána elkezdesz újra enni, akkor meg a tested kétségbeesetten mindent elraktároz, úgyhogy megéri! illetve alapvetően volt egy étrended, ami miatt elhíztál, akkor ha 3-4 napi ananászevés után visszaállnál arra, vajon mi változna? ugyanúgy visszamennének azok a kilók.
normális kaja + sport legalább tartós eredményt hoz.
Szerintem nagyon nem jók az ilyen drasztikus módszerek.
Tanácsom: hetente egy gyümölcsnap+ nagyon sok víz!!! Ezt ki lehet bírni, én nem szoktam rosszul lenni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!