Ha szálkásítok, abba belefér sovány túró banánnal?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 20:19
1/5 anonim válasza:
Szálkásítani nem csak a bevitt kalória csökkentésével, hanem azonos étkezés mellett hosszabb és intenzívebb edzésekkel is lehet, tehát a szálkásításba minden belefér!
3/5 A kérdező kommentje:
Az hogy szálkásítok nem volt pontos megfogalmazás. Inkább életmódot váltok. Szénhidrát nem, fehérje sok. Csak az baj, hogy így hiába eszek egész nap, ma is az eddigi bevitt kcal 630. És tudom, hogyha úgy érzi a szervezetem, hogy éhezés van, akkor elkezd raktározni (+háj) és leépíteni az izmokat. Ezen kívül futok és most kezdem a súlyzós edzéseket. Csak még sokszor elbizonytalanodok. Amúgy 21 éves vagyok és lány, szóval a cél mindenféleképpen a fogyás, hosszú távon meg az, hogy egészséges és tudatos legyek.
2011. ápr. 13. 21:00
4/5 anonim válasza:
Valamit nagyon rosszul csinálsz, ha egy nap 600 kalóriát eszel. Például eszel normális minőségű zsírokat? Amúgy meg valamennyi szénhidrátot még a szálkásító testépítők is fogyasztanak, pl. rizst, zabpelyhet.
5/5 A kérdező kommentje:
Tegnap ettem:
reggeli: natur joghurt eperrel + tejes kávé
tízórai: joghurt eperrel
ebéd: 1 pangasius filé, 1 nagy paradicsom és 4 gomba
vacsora: 1 tojásból és 2 gombából omlett.
De aztán mivel hosszúra nyúlt az este, ettem 50g sovány túrót 1 banánnal.
Szóval összesen 800 körülire jött ki.
És tudom, hogy a zöldség az átlag magyar számára nem étel kategória, de én szeretem, meg ebben bízok. És tényleg úgy éreztem mintha egész nap ettem volna. Talán az a baj, hogy még nem ismerem annyira a szénhidrátokat ezért egyenlőre mindet elkerülöm.
Ha elolvastad és van valami ötleted, tanácsod, akkor azt nagyon szívesen fogadnám.
2011. ápr. 14. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!