Van aki úgy fogyott le hogy csak reggelizett, ebédelt, és délutántól semmi?
Figyelt kérdés
Este futás vacsora helyett.Csak az írjon aki így csinálta2011. ápr. 12. 15:25
1/3 anonim válasza:
butaság nem enni délután, nem lesz energiád semmire, nemhogy futni! oké, este 8 körül már ne egyél, de hatig-hétig simán. persze "rendes" kaját!
2/3 anonim válasza:
Muszáj ezt a marhaságot mindennap megkérdezni?Egészségtelen és kész...és képzeld,akár éjfélkor is ehetsz,ha mondjuk előtte tornáztál,és kettőig fent vagy...ha egészségesen táplálkozol,akkor nyugodtan ehetsz naponta 5x.:)Ezzel nem fogsz jojózni.:9
3/3 anonim válasza:
csináltam. 1 hét után nem bírtam tovább és magamraborítottam a hűtőt :S híztam is 2 kg-t az utána következő hétben :( azóta életmódváltás: -8 kg ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!