Melyik napszakban szenvedsz a legjobban attól, hogy nem nassolhatsz/nem ehetsz édességet?
Figyelt kérdés
Ugye ez a kérdés azokra vonatkozik, akik diétáznak és igyekszenek elhagyni a csokikat, chipseket, stb...
Nekem az ebéd utáni 1-2 óra szörnyű...Most is ez van, veszekedtem magammal a bolt előtt, hogy miért is ne mehetnék be egy csokiért:S
2011. ápr. 6. 13:41
2/9 anonim válasza:
Nekem is este... Van, hogy nem is bírom ki, és ha csoki nincs otthon, akkor kakaót iszom, vagy kenyeret eszem... :S
3/9 anonim válasza:
Nekem napszaktól függetlenül akkor jön ez elő, ha elülök a tévé elé. Szerencsére ilyen jóidőben már keveset nézem, és amúgy is kezdek abszolút leszokni a tévézés előtti nasiról.
4/9 anonim válasza:
Én nem szenvedek, én eszem "tiltot dolgokat", de inkább a hajnali/reggeli órákban 3-9 óra között. Így a nap folyamán felhasználom az így szerzett többletkalóriákat. :P Estére meg már a "tököm kivan" a kajákkal, hiszen egész délelőtt eszegetek, így nincs esti tévé előtti nasi.
Így nem hízok, sőt.. :P
5/9 anonim válasza:
Ja és még egy jó megoldás: tévé előtt na nasizz, hanem szexelj! :) Kalóriát éget és közben eszedbe sem jut a csoki meg a csipsz!
9/9 anonim válasza:
Este
Napközben nincs gond, mert iskolában vagyok és ha nincs nálam kaja, akkor nem is tudok enni.
Itthon viszont tele van a hűtő meg a spájz mindenféle finom ételekkel :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!