Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány percet tudsz folyamatosan...

Hány percet tudsz folyamatosan futni? És milyen tempóban? Hányszor egy héten?

Figyelt kérdés
jah és ha fogyózol mennyi fogyást eredményezett és mennyi idő alatt?
2011. ápr. 5. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! egy 10-es tempoval kb 4 km egyszuszra,akár minden nap...
2011. ápr. 5. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:

A futás nagyon nagyon hasznos. :) Én amikor jó formában vagyok meg kedvem van futni stb., akkor akár 1 órát is lenyomok egész simán, közepes tempóban. Fél éve futok, az utóbbi kb. 2 hónapban kezdtem hetente többször, most ott tartok, hogy hogyha "jó hetem van", akkor heti 5-6x 30 perc mondjuk. (de igyekszem minden nap menni + ha tehetem, úszom is mellé olyan kéthetente)

Ha nem vagyok különösebben jó formában, akkor olyan 15-25 percet szoktam futni, de 15-nél alább semmiképp nem adom. Na meg ez is kevésszer van, legtöbbször olyan 35-öket futok.

Én nem fogyózom, hanem egészségesen élek, már 12 hete. Le is ment 9 kiló, de nem koplaltam, csak sok-sok zöldséget meg egészséges kaját ettem, sokat ittam és sportoltam mellé. A súlyom most rendben van, úgyhogy nem szeretnék többet fogyni (164/56), de formásodni meg edzeni igen, úgyhogy nem hagyom abba a sportot és azért még mindig figyelek az étkezésre.

Na mindegy, a lényeg, hogy ha teheted, akkor sportolj jó sokat, minden szempontból nagyon hasznos :) A futás a legjobb erre, mert minden izomcsoportot megmozgat és edzett leszel tőle. (Az úszás is ilyen, csak kinek van pénze heti 5ször uszodába járni? :D) Hajrá! 15/L

2011. ápr. 5. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Én immár 12 hete folytatok új életet. Mindennap 1óra futás. Eddig csak két napot hagytam ki.kezdetben 1perc futás majd 1perc gyaloglás, mára ott tartok, hogy 25perc futás és 3perc gyaloglás. És idáig fogytam 10,5kg.
2011. ápr. 5. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:
heti 2-3x futottam 1 órát, aztán váltottam intervallumos futásra, azóta sokkal gyorsabban fogyok. (kezdetben 4 hét alatt 1 kg, aztán 8 hét alatt 7 kg :)
2011. ápr. 6. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!