Hány percet tudsz folyamatosan futni? És milyen tempóban? Hányszor egy héten?
A futás nagyon nagyon hasznos. :) Én amikor jó formában vagyok meg kedvem van futni stb., akkor akár 1 órát is lenyomok egész simán, közepes tempóban. Fél éve futok, az utóbbi kb. 2 hónapban kezdtem hetente többször, most ott tartok, hogy hogyha "jó hetem van", akkor heti 5-6x 30 perc mondjuk. (de igyekszem minden nap menni + ha tehetem, úszom is mellé olyan kéthetente)
Ha nem vagyok különösebben jó formában, akkor olyan 15-25 percet szoktam futni, de 15-nél alább semmiképp nem adom. Na meg ez is kevésszer van, legtöbbször olyan 35-öket futok.
Én nem fogyózom, hanem egészségesen élek, már 12 hete. Le is ment 9 kiló, de nem koplaltam, csak sok-sok zöldséget meg egészséges kaját ettem, sokat ittam és sportoltam mellé. A súlyom most rendben van, úgyhogy nem szeretnék többet fogyni (164/56), de formásodni meg edzeni igen, úgyhogy nem hagyom abba a sportot és azért még mindig figyelek az étkezésre.
Na mindegy, a lényeg, hogy ha teheted, akkor sportolj jó sokat, minden szempontból nagyon hasznos :) A futás a legjobb erre, mert minden izomcsoportot megmozgat és edzett leszel tőle. (Az úszás is ilyen, csak kinek van pénze heti 5ször uszodába járni? :D) Hajrá! 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!